2koftemom Hanımlarrr canım jelibon istiyor😁😁 çikolata v.s jelibon dondurma böyle şeyler istiyor canım ama kar yağıyor🥺 alamıyorum şuanda siz neler aşeriyorsunuz ?
Svvl34 2koftemom ya bende 10. Haftaya girdim bu hafta. Canım limonun üstüne çok az tuz serpip yemek istedi. 2 gündür öğlen 1 tane limon dilimleyip çok az tuzlayıp yiyorum☺️ Benim gibi olan varmı acaba ya ? Merak ediyorum 😍
MerveeD Svvl34 ben hala limon yıyorum canım hele İlk 3 ay tuzu atıp atıp yedim biraz once bıle yedım 30 haftalıgım
[silindi] Svvl34 ayyy bben 1 haftadır günde 1 limon hemde kabuklu valla boll tuzlu yiyorum elimden gelse daha çok yerim ama doktorum 1 küçük limondan fazla yeme dedi tansiyondan dolayı 😂
Svvl34 MerveeD bende yedim bugün😂 çok güzel geliyor ya. Nette okudum baya faydalıymış ama tuzu tabiki çok serpmemek lazım. Sizin cinsiyet kız mı? ☺️
MerveeD 2koftemom bende ilk aylardan geçtim ama hiç aşermedim neden acaba 🤷♀️🤷♀️ 30 hafta oldum hala hiç birsey canım istemez görsem de yıyesım gelmez bünyede bünyeye mi degısıyor acaba anlamadım bende
MerveeD Svvl34 evet kız benimki 💜 ben ilk zamanlar tuz atıyordum ama sımdı tuzsuz daha cok sevıyorum portakal gbı dilimleyip 🤗😄😄
2koftemom Svvl34 şuan evde yok olsa denerdim 😅 ama ekşili dondurma limonlu 10 numara gercekten tatlımsı ekşili
2koftemom MerveeD olabilir her bünye farklı sonuçta ama bende aşermemi bu bilmiyorum sürekli aynı seyi yiyorum oyalanıyorum sanki ağızımızın tadı yok bu dönemde boyle tatlarda iyi geliyor
Svvl34 MerveeD ahahah özenle dilimliyorum bende çok güzel geliyor 😂🍋 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
MerveeD 2koftemom aşerme böyle agzına tadı geliyormuş rüyanda filan görüyormuşsun 😄 sen belkide tadını sevdın sana ıyı gelıyor mutlu edıyor sürekli yıyorsan
2koftemom MerveeD evet cnm beni oyalıyor bazen açkende canın cekiyor valla entresan bişey hamilelelik