atak13 valla kuzum bende aynı düşünüyodum kesilmeyi dikilmeyi asla duymim hissetmim diye genel oldum bünyeden bünyeye degişiyor ben cok rahat gecirdim zaten spinalde de uyuşukluk gidince agrın oluyor degişen bişe yok ben sontadan da cok korktum burda öyle denk geldimki offf nasıl sonta diyodum ameliyathaneye gittim önce sakinleştirici yaptılar ben aşırı paniktim kalbim cıkıcaktı sonrasın da bacaklarını kendine dogru cekiyosun 1 sn bile sürmedi takması takıyomusun dedim aaa bitti bile dediler oyüzden sezaryende trk odak noktan bebişin olsun ben ilk kendime geldim hemşirelere bebegim iyi mi güzel mi diye sordum 🙂 bi yarım saat kendine gelmeni bekliyolar sonra hoba odaya bu arada sen gelene kadar bebiş giyiniyor tartılıyor igneleri yapılıyor sonra sana getiriyolar sen kendine tam geldiginde meme tutturuyor ebe o an anlatılmaz hele ilk görüşşş 🙈 aşk kokuyor cennet kokuyor sonra ilk hafif agrın oluyor hafif bir agrı kesici yapıyor ilk başta kalcadan sen hic kalkmadan daha sonra yine agrım var dediğin an en babası yapılıyor 🙂 ben öyle adlandırdım sonrası sıfır agrı geriye gelip seni kaldırmaları kalıyor ben diyodum hadi ama kaldırın diye ilk kalkıştada hep düz bakıcaksın öyle yok cigerim söküldü yok icim aşagı indi hic yaşamadım cok şükür agırlıgımı hemşirelere verdim ve bir kalkışta kalktım ayy cok yazdım valla ama benim gibi canı tırnagında olan insan bebegini görünce artık ben degil o iyi olsun diyosun ve sana ihtiyacı var görüyosun kuzumm 🙂 son kez diyeceğim şuu asla yok agrım olucak yok bu olacak asla düşünme bebegine odaklan ben giderken eşime cocukla gelicem zafer benimdir dedim 🙂 hadi allah yardımcın olsun bu yazıda yeter heralde 🤣