BesteKc elmaliiturtaa ben kendi isteğimle sezaryen olucam, hiç öyle korkulacak bişi yok bence ama tabii ki tercih meselesi. Yaparsın yaparsın aslansın sen kaplansın 😂😂 verdim gazı ahahaha
elmaliiturtaa BesteKc bacım Allah yardımcın olsun ve cesaretinden dolayı hayran kaldım takdir tebrik ediyorum Rabbim inşallah sağlıkla aldırsın kucağına banada dua et korkularım geçsin tez zamanda bi şekilde çıkacak ama inşallah korktuğum başıma gelmez hayırlı doğumlarımız olsun🙏🏻😂😂😂
elmaliiturtaa Duyguuuu0 açıkçası normal daha kolay geliyo bana o an çekiyosun sonrası bitiyo gibi ama sezeryanda sonrasında bi kaç gün ağrı sızı çekiyosun canım tatlı olduğu için çocuğa verimli bakabilir miyim tedirginliği var bide kesilmek hoş değil bana göre 😂 sezeryan olanlara helal olsun Allah banada öyle cesaret versin çok amiiin🙏🏻
Duyguuuu0 elmaliiturtaa amin canım sağ salim sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alırız inşallah kaç haftaliksin
elmaliiturtaa Duyguuuu0 9+6 amiin inşallah canım benim sağlık sıhhatle rabbim kucağımızı doldursun siz kaç haftalıksınız🌸
Duyguuuu0 elmaliiturtaa 21+3 olduk bizde bu aylarda dikkat et kendine ağır birşey yapma ev işi de çok yapmamaya çalış yorma kendini yatman dinlenmen daha önemli ilk aylar
Dilekylz811 Özel sana bırakır canım nasıl istersen o olur bende en çok sezeryandan korkuyorum halende korkuyorum ilk doğumum normal doğum olmuştu inşallah gene normal doğum olur normal doğumda insan daha çabuk toparlanıyor yani en azından bende öyle olmuştu 😊
elmaliiturtaa Duyguuuu0 yaa öyle bişey mümkün mü riskli gebelik benim ki 1 aydır sürekli yattım yattım iki gündür bi bıkkınlık geldi hiç iş yapmadığım dediğimde bile çamaşır bulaşık yemek yapıyorum 🤭 ama sonra hemen dinleniyorum♥️
guzel_anne1 Edaeda06 aksine özeller genel de sezeryan yöneltiyor direk. İçin rahat olsun canım doğum senin tercih de haliyle senin sen ne istersen o olur