Edaeda06 Ben sezeryan istiyorum ama doktorumun her paylaşımı vajinal doğum bu beni çok korkutuyor çocuğun sağlığı tabii ki önemli ama ben aşırı korkuyorum sizce özelde bu sezeryan talebine olumsuz dönüş verirler mi
Zeynepgl Edaeda06 Ben özele gidiyorum canımm ve doktorum bana bırakıyor kendi istediğime göre olcak ☺️
BesteKc Edaeda06 doktoruma 21. Haftada ben planlı sezaryen olmak istiyorum dedim. Sen nasıl istersen o dedi. Hiçbişi demedi
Eminedmr Edaeda06 sen nasil istersen oyle olur canım ozellerin özelliği bu istege bağlı sezeryan diye bisey var söyle doktoruna neden olumsuz dönüş yapsin
ZeEr_09 Edaeda06 evet alabiliyorsun.. bende 28 subata sezeryan almistim asirinkorkuodum normal dogumdan kuzum 23 subatta normal dogumla geldi😀 o ladarda korkulcak bir seybyokmus bosuna gozumuzde buyutmusuz
elmaliiturtaa Edaeda06 bende sezeryandan çok korkuyorum Allahtan bişey olmazsa normal istiyorum ama kilo olduğu için doktor gidişata bakıcaz dedi 😔
Duyguuuu0 elmaliiturtaa normal daha iyi bende korkuyorum nasıl dogurucam diye düşünüp duruyorum sezeryanin sonrası zor oluyormuş ayağa kalma süren bakicak annen kardeşin biri varsa sezeryan olabilir ama tek çok zor
benimmdunyamm Edaeda06 evet ben devlete gidiyorum doktorum bu ay klinik açacak daha şimdiden dedim ben sezeryan istiyorum diye tamam dedi
Elif1104 Edaeda06 bende özele gidiyordum sezeryan istediğimi söyledim benim doktorum önce normal doğumu denicez demişti . Denedikte normal doğumu ama sezeyana alındım sonradan
Pelinakcn Edaeda06 sanırım biraz doktora göre değişiyor, ben normal doğuma istediğim için hiç sormadım ama arkadaşım sezeryan istediğini söyledi ve çatı muayenesi bile olmadı o yüzden
benimmdunyamm Edaeda06 belli olmaz canım kilolu olduğu halde çok doğuran var normal hangisi hayırlısıysa o olsun
elmaliiturtaa BesteKc yaaaa ay inşallah o kadar kilo almamda ama yinede normal doğum olur sezeryan deyince dizlerimin bağı gidiyo 😂😂
FatmaNur_27 Edaeda06 doktoruna bağlı bazıları zorluyo bazıları saygı duyuyo benim arkadaşım isteğe bağlı gidip sezeryan oldu özelde
BesteKc elmaliiturtaa ben kendi isteğimle sezaryen olucam, hiç öyle korkulacak bişi yok bence ama tabii ki tercih meselesi. Yaparsın yaparsın aslansın sen kaplansın 😂😂 verdim gazı ahahaha
elmaliiturtaa Duyguuuu0 açıkçası normal daha kolay geliyo bana o an çekiyosun sonrası bitiyo gibi ama sezeryanda sonrasında bi kaç gün ağrı sızı çekiyosun canım tatlı olduğu için çocuğa verimli bakabilir miyim tedirginliği var bide kesilmek hoş değil bana göre 😂 sezeryan olanlara helal olsun Allah banada öyle cesaret versin çok amiiin🙏🏻