La_Liberte edis22 ya birçok kişiye yazıyorum size de yazdım 🙈 bacak arası boş muydu? Nasıl %99 dedi 🙈🤦🏼♀️ Bana bugün doktor üç çizgi gösterdi bak kız dedi 🤔 size de öyle demiş sanki . Bu da fotoğraf 🥺
edis22 La_Liberte aynen banada 16 haftada 3 cizgi gosterdi bak buda bacak arasi dedi ama 20 haftadada pipisini gosterdi valla yine inanamadim pek oyuzden detayliyi bekledi.. detaylida erkek diyince emin oldum cun detayli kesin sonuc bide iyice buyumus 23 haftada.🤷🏻♀️.rabbim bu minnak melegide korusun saglikla kucaginiza versin. 🤲🏻🥰🧿Kac haftaliksiniz
La_Liberte edis22 şu an çok şaşırdım sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah 🥰 ben 14+0’ım. bana da gösterdi bakın bu üç çizgi kız dedi. Gittim kızıma hediye aldım. Arkadaşım da hediye aldı. Annem babam havalara uçtu. Sonra biri ya 14+0 daha erken değil mi dedi. Dank etti ben de baktım erkekte de üç çizgi olabiliyormuş 🤣 sonra buraya baktım aman Allahım 🙈 çok teşekkür ederim amin inşallah cümlemizinkini 🙏🏻🥰
edis22 La_Liberte tabi herkesde degisecek diye bi kaidede yok. Rabbim gonlunuzden geceni saglikla nasip etsin🤲🏻.ayni ben gittim ayakkabi firfirli corap falan aldim kizma 300e elbise diktirdim🥰😒. Ama 14 hafta daha cok kucuk pipisi bile minnacik gozukmeyebilir🐣. Dr bana sonra dedi pipisini kordon bagi sanip kiz demisim heralde dedi😒🤷🏻♀️. Bence sizde detayliyi bekleyin en iyisi net sonuc icin😇
La_Liberte edis22 detaylı ultrason yok maalesef yaşadığım şehirde olmadı mecburen başka şehre gideceğim. Her şeyin en hayırlısı olsun inşallah 🥰
Gul1998___ Banada 17 hafdada 100 de 80 kiz desi ama detaylida daha kesinlesir dedi sizce deyisebilirmi😕
gamzebngaa_dmr edis22 banada yüzde yüz kız dedi ama bekle dedi değişebilir alışveriş yapma dedi madem eminsin kesin konuşuyorsun neden bekle diyosun ya bu doktorlar çok acayip
edis22 gamzebngaa_dmr bencede yani emin degilse o %100 demesi ne demek yani😒 bence detayliyi bekleyin en guvenilir o. Ben detaylidan sonra alisverise basladim
_kamer Momomia bana 15. Haftada kız dedi 20. Haftada kesin kız dedi bende şok korktm değişir diye her şeyini almıştım çünkü
Merve_balaban123 Anneoluyorumbenn canim bana 12. Haftamda kiz dedi kesin mi dedim kesin dedi 20 haftamda tekrar sordum çok güzel bir kızın olucak dedi bnce doktorla alakali takılma fazla 🥰