edis22 Momomia evet 16da bana %99 kiz dedi sonra 20 haftada %100 erkek dedi. Haftaya cuma detayliya gid3cem onu bekliyorum artik netlessin diye
_kamer Momomia bana 15. Haftada kız dedi 20. Haftada kesin kız dedi bende şok korktm değişir diye her şeyini almıştım çünkü
Anneoluyorumbenn edis22 ayyy kız deme ya 16. Haftadayım daha önce doktor iki defa kız tahmininde bulundu pazartesi gidip tekrar bakıcaz cinsiyeti için erkek derse şok geçire bilirim çünkü ben çok aceleciyim galiba çünkü odasını aldım anne yanı beşiğini de aldım 🥲
123456856 edis22 net mi dedi bana da net dedi doktorun özelimi banada doktor yüzde yüz kız parti yap dedi de
edis22 Anneoluyorumbenn ama canim herkeste ayni olacak digilki 🤷🏻♀️ banada 12 de kiza benziyor dedi ama emin degildi zaten ozaman sonra 16da %99 kiz dedi sonra 20de %100 erkek dedi. Bende valla cok guzel bi kiz elbisesi diktirtmistim oyle kaldi elimde, 300de para vermistim😒🤭
Merve_balaban123 Anneoluyorumbenn canim bana 12. Haftamda kiz dedi kesin mi dedim kesin dedi 20 haftamda tekrar sordum çok güzel bir kızın olucak dedi bnce doktorla alakali takılma fazla 🥰
edis22 Momomia 2 gun kendime gelemedim hatta agladim cun 1 ay kiz diye sevdim cok alismistim kiza hep kiz hayal ettim ama olsun arrik alistim erkege de saglikli olsunlar cinsiyet asla onemli degil
La_Liberte edis22 ya birçok kişiye yazıyorum size de yazdım 🙈 bacak arası boş muydu? Nasıl %99 dedi 🙈🤦🏼♀️ Bana bugün doktor üç çizgi gösterdi bak kız dedi 🤔 size de öyle demiş sanki . Bu da fotoğraf 🥺
Mercimek1234567 O zman benm uzulmeme pek gerek yok degisme ihtimali olmasindan hic soylenmemesi daha iyi mi ne 🤪ben 16 hafta 3 gunlugum hala ne tahmin nede bisi soylendi bu zamana kadar detaylida ogrenirsin dediler ozmana kaldik yine yani nisan ayinda taaa.🤦♀️🤷♀️
Momomia Mercimek1234567 bence de galiba en iyisi 🤦🏼♀️ bu forumda o kadar çok okudum ki değişen cinsiyetler 😅 insan hiç emin olamıycak bu gidişle 20. Haftalara kadar..
Mercimek1234567 Momomia vlla gitgel gitgel insanda iyi yine sasiriyor insllh zmn gecerde hmn detylida ogrenirim artk cunku cok merak ediyorm .
edis22 123456856 evet ozele gidiyorum ben. Valla ben yinede guvenemiyorum haftaya cuma detaylim var onu bekliyorum orasi kesin sonuc artik insallah. Ondan sonra alisveris yapacam
edis22 123456856 valla canim ben anlamiyorum ki ilkinde bos gosterdi boyle 3 cizgi gibi biseydi 2incindede o kadar soktum ki bak bu pipisi diye gosterdi ama inan asla hatirlamiyorum gormedim bile heyecandan🤷🏻♀️🤭
123456856 edis22 hade bakalım hayırlısıyla al kucağına ınsllah tek avazda benım Prof cok iyi doktor asla YANILMA olmaz dedi yüzde yüz dedi parti de yapabılırısn dedi
edis22 123456856 amin canim cok tsk ederim hepimiz hayirlisiyla kucagimiza alalim saglikla🤲🏻😇dedigim gibi herkesde degisecek diye bi kaide yok. Cogu zaman zaten dogru cikiyor. Yanilmalar istisna😁