Serapcemre NezihaB38 canm soda iç her gün magnezyum ilacını da iste bihter hanımdan bence rahatlarsn ben ılk bebeğimde doguma kdr soda içtim hiç kramp olmadı şimdi yine başlayacam kramplarım başladı çatı kemiğimde agrıyor üç beş gündür
Serapcemre NezihaB38 evt canm ilk dogumu onda yaptm tekrar hamileym ben 🙂doktora gittm skntı yok canm sadece covitten dolayı olan gerilik devam ediyor malesef
kckelf123 Mery38 merhaba canım herhangi bi indirim varmı askeri personel indirimi vs bide doğum ucreti ne kadar
Mery38 kckelf123 12.hava üstü %50 diğerleri %20 diye biliyorum muayene ücreti 285 hangisi ise ona göre indirim hesaplayabilirsiniz doğum konuşmadım ama 6 bin diye duydum
Serapcemre NezihaB38 canm yürüyüş yaptm 35ten sonra squat çömelme hareketi pilates topunda zıplama ve evin içinde asla oturmadım hep bir iş yaptm çok şükür skntı yaşamadım dogumda hatta doguma gitmeden önceki gün 7saat temizlik yaptm kuvette yarm saat oturdum ve ilişki yaşadm gittiğimde iki cm açılma vardı hurma yedim bir de günde 3-5tane
NezihaB38 Serapcemre hmmm anldim teşekkür ederim canım 🥰 insllah benimde kolay olur Rabbim hepimize yardım etsin
Serapcemre NezihaB38 amin inş canm kolay olur normal doğum gibi rahatı yok endişelenme zaten bihter direk suni sancı vermiyor fitille rahmi yumuşatıp açılması sağlanıyor sancın düzenli olursa suni de vermez
kckelf123 Mery38 ben 2 kere gittim aradım oyak indirimi varmı diye ama yok dendi o yüzden şaşırdım sadece doğumda mı var peki aydınlatırmısınız
gizmkzn Merhabalar.Ben Acıbadem’de Cemal Ünlü’ye gidiyorum.Çok bilgili ve ilgili bir doktor istediğim zaman ulaşabiliyorum ve açıklamaları tatmin edip içimi rahatlatıyor.Muayene ücreti 450 TL doğum 12bin diye biliyorum
Hacer13 gulsaherol ben henüz anlamadım sadece fiyat sormuştum yakın zamanda gideceğim isterseniz sizin için sorarım tekrardan