Mrvsmt2502 Papatyam63 aynen bende 38 im 15 kg aldım geçen ay kilo almamıştım aynı gidiyordu bu hafta 1 kg eklendi 15 oldu bu hafta doğurayım artık diyorum😂 kiloyu takmıyorum 7 8 kg doğumdan sonra gidiyormuş gitmesede bebeklerimize değer 🥰
iremss Papatyam63 zmaanınız az kalmış abartı çok değil önerilen 12-13 kg başarılı ilerlemişsnz ilk gebeliğimde 14 kg ile almıştm bnde 22+4 4 kg ile devam ediyorm bakalm
Seyma_ck Papatyam63 Bence normal ya 15 zaten 6 kilosu doğumla gidecek e bi kısmı da ödem onun zaten vücudunda bebeği taşımak için kilo alması şart yoksa bükülür kalırız🤭Ben de 30+6 yım 55 le hamile kaldı m 64 le yola devam +9 dayım.Doğurana kadar daha ne kadar alacam merakla bekliyorum
Seyma_ck Mantosuzmadonna Bünyeden bünyeye değişir bence.Zayıf hamile kaldıysanız ya da bulantı,iştahsızlık yaşamadıysanız alırsınız bence.Ben bulantı,iştahsızlık yaşamama rağmen 21. Haftada 4 kilo birden almıştım sonra bir süre durdu kilo alımım
Mantosuzmadonna Papatyam63 işin kötü tarafı iştahım yeni yeni çok daha fazla açılıyor napicam bilmiyorum haftada üç gün spor da yapmaya çalışıyorum ama kilo alimim durmuyor boğazdan dolayı 🙄
Papatyam63 Mantosuzmadonna kabızlık sorunu varmı ben mesajla bu ikinci gebelik ilk gebelikte öylece kabizdim 20 kilodan fazla aldım bunda kaydı çayı içiyorum öylece günde iki defa kabızlık o kadar. Yok yinede şuan bı kabız oluyorum bı geçiyor ama doktor bana kabız olma bebeğin çok asagid aher an gelir lavaboya gidince çok ıkınma
Zumranurelsev Mantosuzmadonna hayir hic etmiyorum bunyeden kaynakli bence kendimde zayifim zaten 49 la kaldim 53 um
Mantosuzmadonna Seyma_ck bulantım vardı ilk dört ay bu yüzden hep ekmek zeytin peynirle bastırdım yani karbonhidrat ağırlıklı beslendim çünkü azıcık boş kalsa midem komaya girecek gibi oluyordum şimdi de iştahım arttı yeme isteği başladı
Seyma_ck Mantosuzmadonna vücudunuz müsait demekki.Ama dikkat edin derim mesele kilo almak değil tabiki alacaz hamileyiz veriririz de ama mesele sağlık başka bir şey değil.Ben 9 aldım 31 haftada o bile fazla geliyo vücudum kaldırmıyo.Ha bir de gebelik şekeri kaynaklı da olabilir diyorlar ani kilo alımı ona da bi baktırırsınız 24.haftada