Ozlm0916 izobellaaa-_- belli olmaz canım orası benimde icime hep kiz doguyordu erkek oldu benim bebek 3 kere ruyamda kız olarak gormustum halbuki tersine dondu ruyam 🥰
seymanurer izobellaaa-_- Valla benim içimden de erkek geçiyor hep erkek kıayafetlerine bakıyorum bilmiyorum belkide kızdır 🤷🏻♀️
tazebiranne_hg04 seymanurer pipi görünmüyor benimde öyle bi erkek bi kız dedi ama erkek olunca çabuk tahmin ediliyor kız geç oluyor bende cinsiyet tahmini yaptırdım %70 kız dediler bana haftaya öğrenirim inşallah bebek göstermedi bizde
Ozlm0916 tazebiranne_hg04 alakası yok canım bence cevremdeki herkes erkek bebeklerini 12 13 haftada ögrenmis ben 17 +3 te ögrendim bende ogrenemedigim icin kiz zannediyordum kizlar gec gosterir kendini diye ama öyle olmadı 😅
seymanurer tazebiranne_hg04 evet 13 haftalıkken gittiğimizde poposunun üstüne oturmuştu harekette etmeyince kız olarak tahmin yürüttü bugün devlete gittim 14+3 doktor erkek olarak görüyorum dedi valla bilmiyorum benimde kafam karıştı 4-5 aylarda netleşir dedi nasıl dayanacaksam 😅
izobellaaa-_- Ozlm0916 bende erkek gördüm kuzum hep ama hep içimden kız geçiyor ama fark etmez ilk bebekim hayırlı sağlıklı gelsin de 🥰🍕😅
Ozlm0916 izobellaaa-_- tabikide saglikli olsunlarda kiz erkek fark etmiyor ama yinede insan merak ediyor 🥰🥰🥰🥰😍
izobellaaa-_- Sedahamza Google’ın happymom fotoğraf yükle yaZ sonra yükle en aşşağı da kopyala var kopyala de buraya yapıştır kuzum
Oelrlrkmemdmd izobellaaa-_- Ben bir aydır gitmiyorum doktora bu hafta gidicemmm bilmiyorum yawrum kaç mm 😂😂😂