izobellaaa-_- Ne zormuş yaa bu merak kız erkek fark etmez artık çabucak bi gelse de doğursam daha yolun çok başındayım 🥺
Ezoo35 izobellaaa-_- bacım sen daha şimdiden sabırsıZsan psikolojini çok etkiler bu durum. Ben 18+0 hala öğrenemedim. 12+3 gittim bizi yanıltır şu an dedi söylemedi. 15+3 gittim bebek poposunu döndü 18 deyim salı günü gidicem artık nasipse bakalım bu sefer ne çıkacak karşıma 🥴
seymanurer tazebiranne_hg04 Bu 13 haftalık ultrason görüntümüz doktor göremedi tahmini olarak kız dedi bugün devlete gittim doktor dedi erkeğe benziyor öyle görüyorum dedi kafam çok karıştı gerçekten bende çok sabırsızlanıyorum 😄devlette göstermiyorlar ultrason görüntüsünde vermedi doktor 😏
tazebiranne_hg04 seymanurer pipi görünmüyor benimde öyle bi erkek bi kız dedi ama erkek olunca çabuk tahmin ediliyor kız geç oluyor bende cinsiyet tahmini yaptırdım %70 kız dediler bana haftaya öğrenirim inşallah bebek göstermedi bizde
seymanurer izobellaaa-_- evet bizde ilk gördüğümüzde çok heyecanlandık soracağım herşeyi sormadan geri eve geldim çok güzel zamanlar ama çok merak ediyorum bende cinsiyetini 😅
izobellaaa-_- seymanurer doktorum çok iyi hastane de öyle ama özel de böyle kötü ultrason makinesi var şansıma 🥲
seymanurer izobellaaa-_- Bende özele gidiyorum ama işte bu defa dedim bide devlete gideyim oradaki kız buradaki erkek dedi hangisi doğru bilmiyorum 🤦🏻♀️