Hamilelikte jilet kullanananlar
Gizemkync en iyisi ağda cnm ya bende ayda bir Ağdayla 33 e geldim 35 de kontrolüm var çatı muayenesi falan yapar diye o hafta ağdama gidip doktora gideceğim 😂
Gulerdemr01 sus sus bunu çok dillendirme valla nazar değmesin maşallah her kadının arayıp da bulamadığı şey harikaa 🤩
Semra12344 hangi ulvi gecede doğdunuz yaaa 😂 bende hamilelikle gelen bi kıl artışı sormayın gitsin erkeklikten maymunluğa level atlamasam bari doğurana kadar 😂
Gizemkync hahaha 😂😂😂
Gizemkync kız benim de tam tersi tüylerim azaldı ama göbek bölgem tüylendi bu seferde orası niye öyle oldu anlamadım almıyor kuaförüm bunlar doğumdan sonra dökülür diyor🤷🏻♀️😂
Gizemkync ağda belli süre sonra kararma ve batık yapıyor, ben hamile kalmadan önce lazere gitmiştim baya etkisini gördüm hiç jiletle almayı bilmiyordum bu konu da eşim hallediyor, e bide karnım da büyüdü sağolsun yardımcı oluyor 😁
Hayalimdekiseruven bende tam tersi ya hayatımda olmadığım kadar tüylü ve kılıyım testesteron fışkırıyor her yerimden resmen. Ama çok güzel anlatmışsınız inşallah bende de öyle olur duşumu alır tertemiz kendimi doktorların eline bırakabilirim 🙏🏼
Yagmurr-17 vayy işte bu tamam bu benim çözüm bu olmalı önce yapabildiğim kadar ayna. Sonra artık kocamın ellerinden öper hayat müşterek. Süpersin 🌸
Olmuyo olmuyo kocişlerimiz bitane Allah yokluklarını aratmasın. Nazımızı onlardan başka çeken olmaz edacım sıkı tutalım kocaları 😂