Gizemkync yaparsın canım zaten hamile olduğun için küçük küçük alıyolar bi kere gitsen 2.gittiğinde çok daha hafif gelicek bak emin ol😊

Gizemkync en iyisi ağda cnm ya bende ayda bir Ağdayla 33 e geldim 35 de kontrolüm var çatı muayenesi falan yapar diye o hafta ağdama gidip doktora gideceğim 😂

Edadrmz ay hiç öyle olmadı biliyo musun her seferinde kadın olduğuma söylenip çıktım niye çekiyoruz biz o acıyı yaaaaa uf erkekler de çeksin😂

Gizemkync valla bncede öyle keşke onlarda o acıyı çekse doğursa hatta ne biliyim adamlar beleşten yaşayıp baba oluyolar 😂

Semra12344 hangi ulvi gecede doğdunuz yaaa 😂 bende hamilelikle gelen bi kıl artışı sormayın gitsin erkeklikten maymunluğa level atlamasam bari doğurana kadar 😂

Gizemkync valla öyle canım 😂 benim eşim bide lazere gitti kendisi için ben kendimi kötü hissediyodum ağdaya giderken hırs öfke şehvet bütün duygularla gittiğim içinde çok acı hissetmemiş olabilirdim😂

Gizemkync kız benim de tam tersi tüylerim azaldı ama göbek bölgem tüylendi bu seferde orası niye öyle oldu anlamadım almıyor kuaförüm bunlar doğumdan sonra dökülür diyor🤷🏻‍♀️😂

Gizemkync ağda belli süre sonra kararma ve batık yapıyor, ben hamile kalmadan önce lazere gitmiştim baya etkisini gördüm hiç jiletle almayı bilmiyordum bu konu da eşim hallediyor, e bide karnım da büyüdü sağolsun yardımcı oluyor 😁

Hayalimdekiseruven bende tam tersi ya hayatımda olmadığım kadar tüylü ve kılıyım testesteron fışkırıyor her yerimden resmen. Ama çok güzel anlatmışsınız inşallah bende de öyle olur duşumu alır tertemiz kendimi doktorların eline bırakabilirim 🙏🏼

Edadrmz hahahah çok iyi 😂 senin olaaay başkaymış meğer. Bir kadının yapamıcağı şey yok gerçekten yeterki istesin. sonuç olmuş mu olmuş. Darısı başıma bakalım. Söyliyim de bizimkine bi lazeri düşünsün baba olmak kolay değil sonuçta 😅

Gizemkync kız baba olmakta ne var yayın da ve yapımda 5 dk lık bi emek mis gibi 😂😂 arada da hamilelik tribi 2 aşerme çekiyolar hepsi bu 😂

Yagmurr-17 vayy işte bu tamam bu benim çözüm bu olmalı önce yapabildiğim kadar ayna. Sonra artık kocamın ellerinden öper hayat müşterek. Süpersin 🌸

Edadrmz yayında ve yapımda 😂😂😂😂 napçan bacım onları da öyle kabul ettik artık. Bu hayatın bütün gam yükü bizde valla ver arabesk müziğiii😂

Gizemkync bende jilet kullanıyorum şuan karnım bi karpuz büyüklüğünde hiçbir yerimi göremiyorum havlumu altıma serdim oturdum karşıma da aynamı koydum tık tık 15dk hallettim 👍

Olmuyo olmuyo kocişlerimiz bitane Allah yokluklarını aratmasın. Nazımızı onlardan başka çeken olmaz edacım sıkı tutalım kocaları 😂

EsengulC ayy maşallah sana güzell annecik Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de aynayı denicem biraz daha büyüyünce. Olmazsa da eşime derim artık. Ağda çünkü zor. Sadece yapamadan doktorlar görürse diye korkuyordum ama hallediliyormuş