Aurora_ o kadar doğru söylemişsinizki iki kardeş kuzeniminde çocukları olmadı. Biri 5- biri 15 yıllık evli. 15 yıllık evli olan çok şeyler çekti. Her ikiside tüp bebek tedavisi denediler. Çok kez başarısız oldu. Sonunda ikiside tuttu. Ama ikisininkide düştü. Düşünün yıllar sonra ilk kez bu duyguyu yaşadı ve kaybetti. Keşke yaşamasaydım dedi 15 yıllık evli olan. Bu duyguyu bilip kaybetmek canımı daha çok yakıyor dedi. Ne dualar ne tedaviler. Denenebilecek herşeyi denedi her ikiside. Artık kimsenin Allah sizede versin demelerine bile tahammülleri yoktu. Öyle bir hale gelindi. Tahmin edebiliyorum o duyguyu. Çok yakınım ikiside. Yaşadıkları çoğu duyguyu çok yakından gördüm. Şuan 15 yıllık evli olanın 1 yaşında bir kızı var. Tedavisiz bir anda hamile kaldı. Rabbim isterse oluyor. Yeterki umud kesmemek lazım. Diğer 5 yıllık evli olan iyiki olmadı bu adamdan diyor şuan boşanma arifesinde. Sorunları var ama çocuk yüzünden değil. Kısaca herşeyin en iyisini Rabbim biliyor. Şuan burda konuşulanlar size boş, ve çok bilmiş gelebilir çok iyi biliyorum o duyguyu. Rabbim herkesin gönlüne versin❤️