Mizgin09 charlottececi ben çıkarmıyorum normalde 2 kızımda yüzüm bebek gibiydi ama bu hamileliğimde ara ara sivilcelenme ve uçuk çıkıyor kız bebekde oluyor denilince konu açayım dedim doğruluğu var mı diye 😂
charlottececi Mizgin09 kapmis olabilirsiniz virusu hamilelik döneminizde 😁bende yok mesela virus hic ucuk cikarmam 😁
Mizgin09 Durubebegim rabbim sana bağışlasın inşallah 🤲 bence buda hürafe erkek çocuk hamileliğinde de olan çok varmış
Mizgin09 Mrs-Turkk en son 11 haftalıktı gittiğimde 1 ay sonraya randevum vardı doktoruma randevu bulamayınca başka doktora aldım şuan 15 haftalığım
Sinem_20 Mizgin09 Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım💙gönlünüzden geçen hayırlısıyla nasip olsun inşallah🤲
aannepandaa alcang sol tarafda döllenmiş. Böyle olunca kız deniliyor kıza benziyor bakalım ne olacak dedi. 12.hafta kız ama siz hemen elbise almayın dedi. 18.hafta kesin kız desi. 22 de detaylı ultrasondada kız denilince koyafet alışverişine başladım. Öylede garanticiyim 🤣
Kubrailkan Baya bi denilen şey var cinsiyetle ilgili ama 😬🙊 tesadüf mü bilmem de hamileligimi öğrenmeden önceki hafta dudağım birdenbire ucuklamisti ki bende hiç çıkmaz 😬 cinsiyetimiz de kız 😅🙊🐣
NeseA Mizgin09 vallah can dördüncü gebelik 2 oğlum 1 kızım var buda erkek bendeki en belirgin belirti erkek çocuklarında kıllar çabuk uzadı kızımda geç çıktı.
Yayamazbebek Mizgin09 alakası yok bence. Ama benim ilk hamileliğim farklı ikinci hamileliğim daha zor geçti. İlki erkek ikinci kız. Bence bunu anca yaşayan tecrube eden anlar geçirdiği gebelikteki belirtiler ile ama öyle uçuktu makasa oturma vs saçma şeylerle değil
Mizgin09 Yayamazbebek insanların bu söylentileri bıçak ve makas koydular bıçağa oturdum erkek dediler kızım oldu yani oda yalan çıktı ama bu uçuk olayını ilk defa duyunca konu açmak istedim
YasemenK Mizgin09 nekadar doğru bilmiyorum ama kız bebeğim olacak insallah 21. Haftam ve 3 kez uçuk çıktı :) tabi bağışıklığın olması gerek uçuğa doktorum endişe etmişti, fakat bağışıklığım varmış 😊
aannepandaa alcang kızım 20 gün sonra 1 yaşına girecek. Arada buraya bakıyorum. Bazı deneyimlerimi paylaşmak için.