Mizgin09 nisan78 randevu alabilsem gitcem ama randevu yoktu en son ayın 17 sine buldum oda kendi doktorum değil başka bir bayan
Mizgin09 zeynepsenervebebekleri bu söylentiler hürafe o zaman bende 2 kız annesiyim iki kızımda çok kustum bu hamileliğimde kusmadım herşey yiyorum bel ağrım var birde ayaklarıma vuran ama kızlarda yüzüm bebek gibiydi bunda ara ara sivilceneniyom ve uçuk çıkıyor sürekli buda kız dediler uçuk kıza işaretmiş falan aklıma takılmadı değil konu açayım dedim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🧿
Htcnal Mizgin09 ilk uc ay alt dudagimdaki iyilesti ustte cikti,ustteki iyilesti sagda cikti,o iyilesti solda cikti derken hic kurtulamadim.Ucuk herpes virusu tasidiginiza ve vucudunuzun direncinin dustugune isaret maalesef.Bebegim erkek bu arada.😅
Mizgin09 Pinos-161 sağlıkla alırsın inşallah Kucağına içimdeki his oğlum olacak gibi ama rabbim biliyor tabi herşeyden önce sağlıklı olsun daha ne isteyeyim 🤲🧿
anneadayiii271 Mizgin09 valla ben hamile olduğumu öğrendiğim ay 3 tane uçuk çıkarmıştım bebeğim erkek hurafe bence 😂
Mizgin09 anneadayiii271 ayyy içimdeki soru işaretleri gitti çok şükür 2 kızımda yaşamadım ama bunda sürekli uçuklayınca dediler kız herşeyden önce sağlık tabi kızı erkeği yok ama insan her ikisinden de tatmak istiyor sağlıkla alırsın inşallah Kucağına 🤲🧿
anneadayiii271 Mizgin09 Rabbim gönlündekini nasip eder inşallah canım sağol sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲❤️
charlottececi Mizgin09 vucudunuzda ucuk virüsü yoksa uçuk çıkarmanız mümkün degil zaten. Hurafelere inanmayın 😁
Mizgin09 charlottececi ben çıkarmıyorum normalde 2 kızımda yüzüm bebek gibiydi ama bu hamileliğimde ara ara sivilcelenme ve uçuk çıkıyor kız bebekde oluyor denilince konu açayım dedim doğruluğu var mı diye 😂
Sinem_20 Mizgin09 3 tane kızım var doğuma gitmeden 2 gün önce uçuklandım ben korkudan oldu sanıyodum🤣 şimdi 7 gün sonra oğlumu alıcam kucağıma bakalım uçuklanıcam mı😁
Mizgin09 Sinem_20 az kalmış doğumuna canım bende haftaya cinsiyet öğrencem sağlıkla alırsın inşallah Kucağına 🤲❤️
Sinem_20 Mizgin09 Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım💙gönlünüzden geçen hayırlısıyla nasip olsun inşallah🤲
Mizgin09 Mrs-Turkk en son 11 haftalıktı gittiğimde 1 ay sonraya randevum vardı doktoruma randevu bulamayınca başka doktora aldım şuan 15 haftalığım