Nasaearth Kızlar her şey artık çok zor ve ben doğurmak istiyorum hem merak ediyorum hem artık hayatıma heyecan gelsin istiyorum var mı yeteeerr diyen 😁
SeldaEroglu Nasaearth iki hafta daha sabret sonra gece gunduz hareketli olacak zaten hemde bayaa ozaman da 40 i bi ciksaydi diyeceksin
Mrv58 Nasaearth ben de bir an önce istyrm 😀birz önce kontrlden geldim 38+2 yım geçen hafta kordonu dolanmışti iki tur bugün biri düzelmiş doktor ben stres yapiyrm diye istersen alirz istersen bekleriz diyor bır yanım iki gün içinde ol sezeryan diyr bir yanım daha vaktide var ne kadr dursa iyi belki değer tur da çözülür diyr kararsız kaldim
Nasaearth BesteKc sorma 40 A kadar nasıl devam edecem bilmiyorum süreklide kilo alıyo sağsalim bi doğsa
SeldaEroglu Nasaearth evet oyle oluyo birazcik bir an once buyuseler diyoruz buyuyolar keske hep bebek kalsalardi diyoruz 🤔
cetsbg 39 oldum bugun, ben de artik dogurmak istiyorum ama tik yok🙈 ananas, hurma, pilates topuyla egzersz hepsini yapiyorum ama bakalim bebisin kendisi ne zaman gelmek isticek
Mrv58 Nasaearth bn valla gününü tamamlasn diye beklerim beklerim de birde kordon çıktı strese girdikçe kötü oluyrm yoksa Allah’a şükür sadece özledik gelse diye sabirzlaniyrz bide eşim yanımda degl doğuma göre izin alıp gelecek😀
Nasaearth Mrv58 her doktor cesaret ediyo mu bilmiyorum ama bizim hastanede 2 tur kordonla normal doğum yaptıran doktorda oluyo tabi bunun için senin de hazır olman lazım inşallah sıkıntısız çözülür canım 🤲🏻
Mrv58 Mlkbrn valla cnm bizim elimizde olan bişey degl ama öğrendiğim günden beri yani 5 gundr eğilip kalkarken daha dikkat ediyorum yatarken sola yatıyrm önceden de öyle yapiyrdum ama dönerken feln hızlı dönüyordum şimdi bir iki kere dönüp yavaş dönüyorum bir tanesi çözülmüş cnm zaten sıvının içinde nde ve esnek olduklarından cozulebiliyrmus
Mrv58 Mlkbrn sen kontrole gttn mi cnm kan akımı düzenliyse korkma bnde ister istemez korkuyrm salı kontrl var nasıl gelecek o salı blmiyrm
Mrv58 Nasaearth inşallah cnm benim doktorum da bekleriz isterim diyorsan normali de deneriz dedi ama bn cesaret edemiyrm bugün geri gittiğimde bir tur vardı kordon sali geri gel dedi bakalm cozulurse normal isterim aynı durumdaysa hiç denemeyecem normal dogumu