Melisssaaa MerveeD ben İstanbul Küçükçekmecedeyim sosyal yardımlaşma vakfı var oraya gidip kendi kimlik bilgilerimi ve bebeğin bilgilerini girerek başvuru yapmıştım 🌸
Melisssaaa Yigit_Aras9 ama benim başvuru yaptığım 1.haftadan beri hep ödeme aşamasında diyor komik olan o😅
Melisssaaa prensesafra1_ kızların çoğu PTT ye gidin ödeme aşamasında dediği halde yatmış oluyormuş ☺️
MelekEzgi Melisssaaa e devlete varsa banka hesabınızı kaydedin. Oraya direkt yatıyor. Pttye gitmeye uğraşmazsınız.
2bebe1gebe Melisssaaa bende baktigimdaoyleydi sonra PTT ödemeleri bölümüne bakmıştım yengem söylemişti onuda bana meğersem yatmış ama doğum yardımı kısmında ödeme aşamasında gözüküyordu birde oraya bakın yatmış olması lazim
Melisssaaa 2bebe1gebe ben zaten daha öncesinde arayıp süt paramın sigorta paramın yatacak tutarların banka hesabıma yatmasını talep etmiştim öyle de bu da öyle olur diye düşünmüştüm ama olmadı 😅
Melisssaaa 2bebe1gebe aa süpersiniz ben annemin e devletine bakmışım gerçekten yatmış olarak görünüyor 😂🌸🌸
Melisssaaa Yldrmerve ya bi de 300tlyi bile 3-5 ay uzatıp öyle veriyorlar hiç alamayan bile varmış başvuru yapıp 😂