eminemre99 Kızlar 8 haftalık hamileyim annemin babamın yanına gidegim inşallah Erzincan’da Adana’ya gidecegim 12 saat sürüyor yol yollarda nerde ma veirrleese hep yürüyeceğim inşallah başka onereceginiz başka bir şey var mı acaba
Nus_12 eminemre99 sen bilirsin ama ben olsam gtmezdim yani ilk 3 ay geçsin diye beklerdim ama tabiki bunu doktoruna sorarsan o daha iyi cevap verecektir
Fatma-onal eminemre99 kan sulandırıcı içebilirsin ben öyle yapmıştım tabi doktoruna sor hiç bir sorun olmuyor ben o haftalarda sürekli şehirler arası gezdim sadece ödem oluşmasın dikkat et
smglplt1453571 eminemre99 bende senin gibiyim eşim göreve gidecegi icin bende Iğdır’dan Gaziantep’e gideceğim 9+5 haftalık hamileyim korkuyorum bir şey olur diye ne yapacağımı bilmiyorum hemde 11 saat yolculuk inşallah rabbim nasip ederse sagsalim gideriz rabbim yavrularimizi korusun
Tazeanne0134 eminemre99 valla canım ben 5 haftalık hamileydim Adana’ya gittim ama uçakla gittim geldim 7+2 de gelmistim dra bi sor
eminemre99 Fatma-onal sizde mi ilk üç ay içinde gittiniz iç dört saat değil 12 saat Allah’ım inşallah korur canım ya
Fatma-onal eminemre99 evet canım 7 haftalık çıktım İstanbul’dan Mersin’e 10 gün kaldım tekrar döndüm 12 saat yolu eve giremedim tiksinmişim o yolu aynı gün yine döndüm bu sefer uçak tercih ettim yani hem araba hem uçak ikisini de aynı gün de yaptım çok şükür bir şey olmadı 😅
eminemre99 smglplt1453571 evet canım ya Allah’ım inşallah korur her mola da yürüyeceğim inşallah siz ne zaman yolculuk bizim bu akşam sekizde
eminemre99 Nus_12 Allah razı olsun canım ya inşallah bir sorun olmaz bnde biraz korkuyorum Allah’ım inşallah korur
acemianneee_31 eminemre99 13. Haftamda 8 saatlik yol yaptım bana zor gelmişti eşimin dizine falan uzandık rahattım ama gelişte zorlandım
eminemre99 Fatma-onal anladım canım insaah Allah’ım bizleri bebeklerimizi korur bnde kendim için çocuğum için gidiyorum keyfi gitmiyorum ki biraz rahtsiİm eşim bn seni götürürüm burda olmuyor askeri personel eşim isim olur gelemem yarın daha da agirlasirsin dedi annem de gelin kızım dedi bnde kızım için karnomdaki çocuğum için ya
Fatma-onal eminemre99 bende aynı durumdayım eşim polis memuru geceleri çalışıyor ben sürekli kusuyorum yemek yiyemiyorum mutfağa giremiyorum herşey bebişler için kaynanamda annemde Mersin’de yaşıyor onlar bakıyor bize de şu an eşimi de bıraktım geldim orda korkma Allah’ın iznliyle hiç bir şey olmaz deneyimledim yani doktorunda izin veriyorsa git ben 2 doktora sordum ikiside git dedi bende kese etrafı kanama alanı da var düşün
eminemre99 Fatma-onal Allah razi olsun canım inşallah sağ salim gideriz inşallah hayırla sağlıkla bebeklerimiz i kucağımıza alırız siz ne zaman gidiyorsunuz
Fatma-onal eminemre99 ben dönmüştüm geçen hafta eve giremedim çok kötü oldum eşim havalimanına bıraktı aynı gün geri döndüm ailemin yanındayım
Fatma-onal eminemre99 midem bulanıyor evinden tiksiniyorum sürekli kusuyorum bir de hamile olduğumu öğrendiğimde kovid olmuştum tek bor odada kaldım ve sürekli o oda da kustum o günden sonra ev bana eziyet gibi geliyor
_Zubeyde_ eminemre99 bende Mardin den adana ya gitmiştim hemde çok çok yeniydi oğlum.. 😊 Bunda da gideceğim inşallah