Perilisa Zeynepensar valla hem heyecanlıyım hem korkuyorum hemde bir an önce doğsun istiyorum çok zor geçiyor son günler
Zeynepensar Nisanur_efe agrınız sancınız yoksa dursun ben gibi zorda olanların bebişi de saglıgını tamamladıysa cıkıwersin🤲
Zeynepensar Cansuca ben sizleri gördükce baya erken istiyom gelmesini ama agrılarım cok olunca gelsin istiyorum🤣
Son_Almila lllllg 37+2 yim yarın muayene var şimdilik normal istiyorum siz gün almışsnz sürpriz olmayacak ne güzel hayırlısı olsun
Son_Almila Aynur47 bende 39larda gelsin istiyorum bir kaç planım var böyle düşünen tek ben değilmişim sevindim ama tabi ne zamn gelir kısmet hakkımızda hayırlısı olsun inş şuan 37+2 yim
Zeynepensar zeynepmoom2_ yok gün wermediler normal bekliyoruz ama agrılarım tawanda dayanamıyorum artık nst sancı cıkmıyo dıye dogumu baslatmadı
Yusuf_alpin_annesi 38+6 olduk Kilomuz gayet iyi ama vücudumda Sürekli ağrılar var. Ve doktor doğumu başlatmiyor sancım çıkmıyor hastanede 41 e kadar beklicez diye diretiyor
Zeynepensar Yusuf_alpin_annesi benım bebek 3 kılo olmamıs 4 haftadır dogum agrısı yasıyorum ama başlatmıyo benımde 37 de baslatcam dedi yine nstde sancı cıkmayınca baslatmadı