Mef27 Deliğin nasıl olduğu önemli, detaylı ultrasonda ne olduğu çıkıyor aslında, zamanı geldiğinde perinolotoji uzmanına görünün bence, benim bebeğimin 23.haftada çıktı, kapanmayan bir delik, doğduğunda ameliyat olmasi gerekiyor…
Mervez128 Zzzzzz6565 durumunuz noldu bugun banada ona benzer bişey dediler ensesi incelmemiş kalbı delik olablirmiş
ada58 Zzzzzz6565 down sendromu için diğer ölçümleri nasıl peki? sadece kalp deliği ise hemen kötü düşünme. ben de kalbimde delikle doğmuşum 5 yaşımdayken farkedildi gitmedik doktor bırakmadı annem, en iyi doktorlara gittik,hiçbir sorun olmadığı söylenildi ve tesadüfen farkedildi.benmki doğumdan sonra kapanmayan deliklerdenmiş hala var. 0.99 mm büyüklüğünde ama gayet sağlıklıyım sana moral olsun diye söylüyorum☺️inşallah sağlığını etkilemez bebeğinin ve anne karnındayken kapanır 🙏🏻
Yagmurun_hayali Bize de söylemişlerdi fetal eko çektirdik çok şükür temiz cıkmıştı sizde en dogru bilgiye fetal eko çekerek ulaşabilirsiniz
ada58 Zzzzzz6565 inşallah kapanır dua et bol bol, kapanmasa bile sağlıkla da yaşanabiliyor allah daha büyük dert vermesin canım 🙏🏻