Esenkaplan Kizlar bende karnimin altında acayip agri oluyor yürüyemiyorum bacaklarıma dogru sizde durum nasil
Ozlm007 Esenkaplan çok eğilip kalkarsam uzun yol yürürsem ağrıyor ama diğer normal zamanda ağrımıyor 34+1
B_123er Esenkaplan bende tam 34 haftalık hamileyim inanın sanki şu an bebek düşecek gibi hissediyorum sürekli lavaboya cikiyorum
Ozlm007 Esenkaplan o bende sabahları oluyo kalkar kalkmaz tuvalete gitmek gerekiyor ya ondan oraya gece baskı yapmış oluyor sabah kalkınca bi zorluyor adamı ama tuvaletten sonra geçiyor bende sizde geçmiyorsa doktorunuza bi söyleyin benim sırt ağrım çoğalmıştı bi ara magnezyumu arttırabilir miyim demiştim günde bir kullanıyordum ikiye çıkarttım şükür oda geçti
Ozlm007 Esenkaplan hatta az önce hızımı alamadım gece gece ev temizledim 🤷🏻♀️ Son döneme gelince duramıyor galiba insan
Nidanur Bende 34+3 üm alt tarafmda baskı var surekli idrarm var gibi kasıklarimda ağrı oluyor ve birz fazla ayakta kalaym belim cok ağrıyor bide bebeğim oynadıkça canım yanıyor Allah hayırlısıyla kucagimiza almaya nasip etsn 🥰
Esenkaplan Ozlm007 canim magnezyum yazmıştı kullanmadim cok agrim yok diye kullandığım vitaminin icinde vardi bide dun 1 tane ictim bugun gecti agrisi