Seyma_ck Sevdaorman yakınmışız ama benim de dün geceye kadar sizin gibi çok seyrekti.Yarın da takip edip bi muayeneye gidicem bakayım bekledikçe kafamda kuruyorum çünkü
Aysunnb Seyma_ck bendede aynı durum vardı. Doktora gittim o hafta sıkıntılı bi durum olmadığını söyledi. İkinci hafta sıklaştı gittim alttan muayene etti. 1 cm açıklık var erken gelebilir dedi. Şimdi daha sık oluyo yarın tekrar gidecem mecburen 🤷♀️
Seyma_ck Aysunnb ayy inşallah vaktinde gelir ne aceleleri var ya az daha dursunlar🙄Ben de gidicem yarın bakayım umarım her şey yolundadır.
Papatyaytt Seyma_ck evet cnm erken seninki bı git görün gorumcenize doktor ne demiş peki acaba erken doğum riskimi oluyoku
Seyma_ck Papatyaytt yok o doktora gitmemiş ama sıklaşınca hazırlığımı yaptım hemen nolur nolmaz dedi zamanında doğmuş ama bebiş
selenaras Seyma_ck bende kasılmalardan dolayı hastanede yattım nstde sancı çıktı 34hafta sizde bi gidin baktırın bence ben hiç sancı hissetmedim sadece kasılma olarak hissediyodum ama doğum başlamış durdurmaya çalıştılar
Seyma_ck selenaras Öyle mi şimdi nasılsınız peki?Ben de gidicem bi zaten bugün tedirgin ediyo bir şey varsa da Allah korusun müdahale edilir
Seyma_ck Selam hanımlar ben gittim bugün doktora kağıda not etmiştim kasılmaları başta doktora da fazla geldi kasılmalar.Her şeyime bakıldı çok şükür her şey normal çıktı.Doktor gaz sancısı bile olabilir dedi progestan verdi.Ama kafam rahatladı en azından😇