Bedriye12 Cakmaafrodit aslında bakması lazım ne kadar kilo aldığını görmek için tansiyonunu falan takip etmesi lazım senin doktorunda sıkıntı var sor bence farz et ki 20 kilo aldın sana dur siyecek sağlıksız diyecek mesela bide özelmiş para veriyorsun o kadar
Cakmaafrodit Bedriye12 bir komşumuz var oda benimle aynı doktora gitmiş 1 sene önce ama benden baya kilolu yağ olarak ona sakın kilo verme diyormuş hamileliğinde kız 30 kilo vermiş o yüzden yani ölçmüş onunkini fakat bende henüz öyle birşey yapmadı
Portakalkabugu1453 Hamile_anne27 tansiyon düşük veya yüksek oldugunda siz kendinizde vücut olarak anlarsınız ve doktora gün içinde iyi hissetmediğinizi söylerseniz zaten kan idraf tansiyon şeker tiroid hepsine bakıyo ama anneleri germemek adına iyi bişi sık sık yapılmaması
littleangel22 Cakmaafrodit bende devlete gidiyorum muayene olmadan önce mutlaka başka bir odada kilo ve tansiyon ölçümü yaptırıp öyle giriyorum muayene odasına öbür türlü geri gönderiyorlar özel de de olması lazım doktoruna söyle gittiğinde tansiyon önemli sonuçta
N_3637 Cakmaafrodit benimki de her kontrolde mutlaka tansiyon ve kilo kontrolü yapıyor ki tansiyon çok onemli
butterfly35 Cakmaafrodit bende özele gidiyorum kilo tansiyon vs ölçüp sonra ultrason bakıyor. Normali de bu bence.
Ozlem2206 Cakmaafrodit yok doktor kontrollerinde bakılmıyor zaten her ay sağlık ocağınıda gidiyorsunuz ya orada hem kilo hem tansiyon yapılıyor ama riskli bi durumunuz yoksa zatem sürekli tansiyon ölç demezler ki
AysunUgur Cakmaafrodit bence doktorunu değiştirmen senin için daha sağlıklı olur canım, ilgi gerektiren bi durumdasın sonuçta 🌸
Cakmaafrodit Papatyaytt bence de olabilir neyse bugün benimle aynı doktora giden bir kız misafirliğe gelecek ben ona da sorayım bakayım ölmüş mü diye