Serap_35 Cakmaafrodit benim 2 kimyasal vardı ve sepepsizdi bütün tahliller temiz çıktıktan sonra hamileyim 3 buçuk ayım bitti çok şükür ve sürekli olarak 2 hafta olmasa bile 1 aylık olarak a dan z ye bütün tahliller yapılıyor sürekli kontrol tansiyon kilo ve ilk defa ismini duyduğum bir sürü şey yapıldı doktorunu değiştirmede fayda var kuzum için de rahat olur en azından
Barlas_mom Cakmaafrodit Benim ki de hep tansiyon kilo bakıyordu şehir değiştirdim burada ki doktorum da sadece tansiyon ve ultrason bakıyordu belki de haftam ilerde diyedir bilmiyorum ama en baştan kilo ve tansiyon bakılması gerekiyor
mn2558 Cakmaafrodit zaten sürekli bakılmıyor sağlık ocağında gebelik izlenimi olduğu günler dışında Ve senin daha küçük bebeğin son aylarda daha çok bakılıyor
elmaliiturtaa Cakmaafrodit bacım benim kilo hamilelik kilosu değil keyfi yemek kilosu ama inşallah onuda veririz 😂😂😂
Ece2834 Benim doktorum. Da bak madi hiç tansiyonu mada kilo mada utrosan da bakıyor ilaç yazıyor. Gönderiyor 😂😂
Portakalkabugu1453 Cakmaafrodit 26 haftalık olduk bi kere bile doktorum kilomu sormadı çünkü almıyorum doktorumda bi problem görmediği sürece sıkıntıya sokmuyo saolsun sizde merak etmeyin doktorunuz gerekli görmemiştir
Cakmaafrodit Portakalkabugu1453 değil mi bende öyle düşünüyorum yaşım daha genç belki ondan kaynaklı olabilir
Julide_01 4 haftalık gebeyken başladım doktora gitmeye her gittiğimde kiloma ve tansiyonuma bakar bu hafta nasıl geçti neler yaşadın diye sorar gebelik takip kartına yazar şuan 28 haftalık gebeyim halen böyle devam ediyor
Gmz-aykt Cakmaafrodit her doktor ,hastane farklı benim kiloma baktı ama tansiyon olcmuyor geçen sene farklı bir hastaneye gidiyordum orda tansiyon olcmuslerdi mesela
kuzeymomsss Cakmaafrodit benimde tansiyon ve kilo takibim yapılmıyor. Sağlık ocağı tetanoz aşısı zamanı sadece yapıyor o kadar. Ama hiç garipsemedim, zaten doktorum her gittiğim de nasıl olduğumu bir sıkıntım olup olmadığını soruyor zaten
Cakmaafrodit UmutsuzPolyanna benimki başından beri aynı doktor ama doktorum çok güvenilir kim gittiyse memnun kalıyor birde tüp bebek konusunda uzman birisi o yüzden
S1eda2 Cakmaafrodit Benim doktorumda bakmıyor birkere kiloma baktı olması gerektiği gibi gidiyorsun dedi tansiyonumada 1 kere baktı ama ben sürekli ölçüyorum bi sıkıntı olunca msj atıyorum o yüzden ölçmüyor
Novaa Cakmaafrodit Benim doktorumun hemşiresi de hem kilomu hem tansiyonumu ölçüyor sonra sisteme kaydediyorlar. Normalde 10-11 olan tansiyonum oraya gidince heyecandan 13 çıkıyor hep😬
Cakmaafrodit Novaa haha oda güzel kız ben heyecan yapmaya çalışsamda yükselmez geçen annem mlçtü kalp atışı 110 arası acaba bir sıkıntı olurmu
Papatyaytt Cakmaafrodit o doktordan doktora değişiyor ben iki tane özele gittim biri bakıyordu biri bakmiyordu devlete gittim ordada muhakakk tansiyona bakıyorlar doktor değil hemşire bakıp not alıyor orda kağıdına yaziyo önümüzdeki ayda o takip kağıdıyla gelince kıyaslama yapıyor
Cakmaafrodit Papatyaytt bence de olabilir neyse bugün benimle aynı doktora giden bir kız misafirliğe gelecek ben ona da sorayım bakayım ölmüş mü diye
Hamile_anne27 Portakalkabugu1453 ben ne zaman gitsem doktor gelmeden hemşire kilomu tartar tansiyonumu ölçer. Tansiyonum bi defa çok düşüktü onu görünce hemen nabzıma şekerime falan da bakmıştı
Portakalkabugu1453 Hamile_anne27 tansiyon düşük veya yüksek oldugunda siz kendinizde vücut olarak anlarsınız ve doktora gün içinde iyi hissetmediğinizi söylerseniz zaten kan idraf tansiyon şeker tiroid hepsine bakıyo ama anneleri germemek adına iyi bişi sık sık yapılmaması
hemsiree Cakmaafrodit benim dr kilo bakıyor ama tansiyon bakmıyor sağlık ocağından da düzenli çağrılıyorum onlar bakıyor