Aybk0802 Zahide Küçük’e gidiyorum doğum paketi aldım. O kadar sakin ve tatlı ki çok rahatlatıyor. Doğum yaklaştıkça stres oluyorum ben. Ama sakinliği beni rahatlatıyor.
Aymilanin_kardesi Seyma-06 a life doç doktor ebru biberoglu kesinlikle tanıdığın anda çok seveceksin Instagram dan da bakabilirsin.
Meleq Elifnrclkk12 Allah razı olsun canım hepimiz için inşallah.❤️🤲sık sık kontrol et sürekli iptal edenler oluyo ve ansızın bi doktora yakın randevu açabiliyolar..
Busramzcgl Burcutoprakalp ben sadece hocanın ücretini ödüyorum, onun haricinde ikili test üçlü test şeker yüklemesi yaptırdım hiçbiri için ekstra ücret ödemedim
Moonlight1 yasemin_37 muayenehanesi var özelde instagramdan bakabilirsin çok aktif zaten tüm bilgileri orada yazıyor
dilanayyildiz Çukurambar özel koru hastanesi Doç. Dr Özgür KAN’a gidiyorum ben de motivasyonu enerjisi, bilgisi tüm korkuları bir köşeye atmamı sağlıyor onun bilgisine ve teorisine sonsuz güvenim var öneririm 👍🏻
nrcnclik Ben de yeni Çiğdem Güler e başladım daha bir kere gittim çok iyi diyemem o yüzden hatta kararsız kaldım daha önce bu doktorla devam eden var mı memnun kalmış mıydınız?