GamzeDurmus Mucizeeeeeee betaya göre hesaplanmıyor canım son adet tarihine göre hesaplıyorsun haftanı hayırlı olsun 🥰
Kumsal20 Mucizeeeeeee 4 haftalık oluyor kuzum benim 48 çıktı 3 haftalık gözüküyor bakalım yarın tekrarlıycam kan vericem 2 katı yükselmesi lazım inşallah yükselir seninde aynı şekilde sağlıkla ilerleyin inşallah🙏☺️
Papiiii Mucizeeeeeee betaya gore hesaplanmazz ama bes belliki yeni 2 hafta felandırr daha deger artmali daha
Sabinaa12 GamzeDurmus betaya göre embryonun haftası biliniyo gebelik ise 2 hafta ekleniyo ebryo 2 hafta olunca 2 haftada üzerine geliyo 4 haftalık hamilelik sonuç
Mavimsi_ Benim de ilk 30 2 gün sonra 80 oldu 1 hafta geçti üzerinden yarın tekrar kan vericem umarım istenen yüksekliğe gelmiştir 🙏🏻
Kumsal20 Mavimsi_ geçmiş olsun yavrum Allah bidaha nasıl eder bak oluyor demekki üzülme olcak inşallah 🤲🤲🤲
Deniz34_ Sabinaa12 merhaba pazartesi ögrendim gebeligi degerim 288 di yani dört haftalık ama döllenme oluşalı iki hafta mı olmuş oluyor doktorum cok yeni diye ultrasonla bakmadı salı günü tekrar gidicem bugün 5+0 oldu
Fatma0090 Mavimsi_ cok geçmiş olsun canım üzülme düşük ardına adet olmadan geri kalma ihtimalin var kalmadan da üç ay içinde mutlaka kalınıyor pes etme dene ben düşük ardına hemen kaldım cok şükür