Busraquner Tombulanne tansiyon aletim var canım atak sorasında hiç bakmadım daha ama aklımda olur bakarım artık
Busraquner Meloakar acaba neydi merak ettim iyi geldi demişsin birde doktoruma sorardım bende ismini , gerçi benim migren baya şiddetli geçiyo sizin öylemiydi
Meloakar Busraquner evet benim migrenim yoktu bile hamilelikte ortaya çıktı ağlaya ağlaya acillerde serumlar yedim o baş ağrısından bu arada ilacın adını buldum magnorm ama doktoruna danışmadan kullanma ne olur ne olmaz nöroloji uzmanı da bu ilacı önerdi hamile olduğumuz için başka bi şey veremiyorlar sabah akşam yemekten önce 1 bardak suya koyup içiyordum etkisi biraz geç gösteriyor ama gerçekten çok işe yarıyor ben onu kullandım düzenli 32 haftaya geldim baş ağrım olmuyor çok şükür
Busraquner Meloakar ay çok sevindim bu kdar kuvvetliyse doktırumu yatın arayıp sorucam inşallah sıcak bakar ve bende içerim şu ilacı bebeğe zararı yoksa verir bence ya artık dayanamıyorum çünkü
Busraquner Meloakar size bi sorum olucaktı ya etki gösteriyor ama biraz geç gösteriyor demişsiniz da her gün içince ataklar yine aynı şekilde mi oluyo ki etkisi geç gösteriyoru çok anlayamadım kusura bakmayın 😅☺️
Haticekanik Busraquner Ersağ da masaj için yeşil bir krem var benim migrenimi bir tek o geçiriyor desem yeridir gözlerinizi bile çok yakıyor kesinlikle deneyin
Busraquner Haticekanik evet kızenim söyledi bugün çok yakıcıymış yarın alıcam bana baya etkili yakma özelliği olması lazım
Juniorrose Mentollü migren taşı kullanıyorum, hamileliğim boyuncada gluteni kestim, bunun için fonksiyonel tıp desteği aldım. Çok şükür 1 yıldır baş ağrısı bilmiyorum.Zor ama imkansız değil, çocuğun için herşeye katlanıyorsun
Demet-Durmaz 25 hafta bitti migren atakları geçiriyordum hergün hemde nöroloğa gittim bana Koenzim 10 verdi ve magnezyum biraz pahalı ilaçlar ve akapunktur ve kuru iğne tedavisi ile azaldı ilaçları kullandıkça geçti şükür auralı migrende görme bozukluğu da olduğu için arada sadece görme bozukluğu oluyor ağrı yok işe yaradı tavsiye ederim
Busraquner Demet-Durmaz nörolog a gittiğmde bakıyo mu ki hamileyim diye sanki bakmıcak gibi düşünüyorum yoksa bende çok gitmek istiyorum
Meloakar Busraquner bebeğe zararı olsa ben de kullanamazdım ama tabiki sorun inşallah size de iyi gelir bir an önce düzelirsiniz ❤️
Serapcemre Busraquner canm acile git serum takarlr iyi geliyor migren var ben de sadece arveles iyi ggeliyor ama hamileyken önerilmiyor
Hanifedurmus Busraquner kamfolin mentollü merhem şakaklarina ve boynunun köküne sürüp masaj yap canım mentollü olduğu için biraz yakiyo ama çok iyi geliyo.
Tugbalsengi Nöroloji uzmanı arkadaşım ağrı noktalarına iğne yaptı bu seni ⅚ ay idare eder dedi botox gibi bişey migren tedavisinde uyguluyorlar canım bir uzmana görün istersen
edibudu Busraquner ben uzun yillardir migrenle bogustum. Ilk 17 hafta cok agridi maalesef hicbisey yapamadim buz kompresi , mint taslari viks gibi seyler falanla masaj yapip rahatlamaya calistim. Ama cok sukur sonraa hic agrim olmadi hayatimda ilkkez bukdr uzun sure ( sanirim 15 haftadir) migrenim Tutmadi ben hep igne vurdururdum. Doktorunuza danisin baska bi cozum Ilac onerebilir
Busraquner Meloakar inşallah herhün birşey kullanmam gerek çğnkü benimde sizin gibi ki atak gelmesin kronik bi hastalık bende bu sizde baya işe yaramış bende acillik oluyorum çünkü 7 günde 10 günde bir serum alıyoeum ve ¾ gün hiç geçmiyo ataklar şuan bile atak halinde
Hicoo Busraquner aynı dert bendede var hep aklımda tutarsa ne yaparım diye yapacak hcbisey yok malesef migren taşı aldım aktardan biraz rahatlatıyor buz koyuyorum kafama karanlıkta yatmaya çalışıyorum parol banamisin demiyor boşuna içme hastaneye de gttim gebelik var die hicbisey yapmıyor dinlen diyor kafamı soğuk suya tutup tülbentle sıkıyorum buz koyuyorum ve migren taşını kullanıyorum
Busraquner Hicoo evet çok zor malesef bu süreç sizin bir günde geçiyorsa o bile iyş benim ¾ gün hiç kesilmeden ağrıyo
Hilalkarafincan Busraquner malesef geçirmiyor ben ersagdan masaj kremi almıştım onu sürdüm 3 gün boyunca geçti