Lujoso Ben normal doğum istiyorum hayırlısıysa ama epizyotomiden korkuyorum, açıkçası dikiş atılacaksa sezeryan olurum mantığındayım. Kesisiz normal doğuran var mı? Veya dikişli normal doğumdan sonra çok zorlandınız mı?
RdvnMlkn Lujoso kişi yapısına bagli normal doğumdu benimki çok zordu ve dikişler vardı kac ay kendimi zor topladım
Rumeysaasgin Lujoso canım ama 10 15 dikiş nerede 3 dikiş nerede ben de çöl korkuyordum ama korkulacak birsey yokmuş 3 tane dikiş atılıyor minicik bir kesi ayrıca ne kesikirken ne dikikirken hissetmiyorsun sonra o dikişlerin üstüne oturuyorsun herhangi birsey hissetmiyorsun arada bir sızlama gibi bir ağrı oluyor ağrı kesici içersen o da geçiyor 2 hafta içinde de birsey kalmıyor zaten sezertanda derinin kesilen 7 katı da tek tek dikiliyor kolay mı
donmezzderya Ceos0403 merhaba suni sancı ile yapmışsınız nasıl geçti kaç saat sürdü benimde gelmezse pazar günü öyle olcak ta nasıl oluyor süreç
Selindrellaa Rumeysaasgin ben açıkçası sonraki ilişkiden çekiniyorum. Ne kadar süre sonra oluyo zorluğu var mı?
Annecik02 Elmarmut12 bunun bı yöntemi var mı 😂 ne yapsak açılmamız olur kendiliginden bende kesiksiz doğum isterdim 23. Haftadayiz 🤭
Rumeysaasgin Selindrellaa 40 günden sonra temizlenip ilişkiye giriliyor yani normal ilişkiye göre hafif bir ağrı oluyor ama o da kendimizi kastığımızdan kaynaklı olabilir çünkü insan ister istemez korkuyor dikiş yerine temas ettiği için bir ağrı oluyor
Merveonay 12mommy 😂 ha o kadar eminsin yani 😂😂 hiç güleceğim yoktu ya 😂😂😂 yanlış biliyorsun ve hiç şüpheye düşmeden gayet kendinden emin yanlış bilgilendirme yapabiliyorsun PES 🤷🏻♀️
Rumeysaasgin 12mommy kesisiz tabiki doğum oluyor bu kadının vücudunun teninin derisinin esnekliğiyle alakalı ve böyle olanlar çok şanslı bence ben 7 aydan sonra hergün kantaron yağıyla perine masajı yaptım ama doğumda doktorum kesi attı ben kesmesem bebek yirtacaktı dedi bebeğin yırtması daha kötü çünkü bebek yirtarsa makata doğru dik bir şekilde yirtılıyor ve bu daha acı verici ve iyileşme süreci uzun olur ama doktor keserse sağ yada sol bacağa doğru kesiyor
Mom727373 Merveonay Maalesef artık çoğu sağlıkçı bunu rutin olarak uygulamaya başladı ve son zamanlarda doğum yapanlar bunun zorunlu olduğunu düşünüyor. Doktorların hatası bence bu. Türkiye ve Brezilya sezeryan doğum mudahaleli doğum konusunda Akil dışı bir azimle ilerliyor dünyayı geride bırakıyor. Olur şey değil
sulekesskin Lujoso kesi atılırken asla hissetmiyosun korkmaya gerek yokmuş Bnde öyle korkuyordum ama bişey yokmuş
Ceos0403 donmezzderya sabah 7 de yatış yaptım 8 sancı verdiler açılmam olduğu için 15.20 de doğum yaptım ben çok hissetmedim amaa herkesin yapısı farklıdır ❣️ Umarım sağlıkla kucağına alırsın🤲🏻