moom222 Arkadaşlar 17 haftaligim ve bebegi hala hissedemedim tekme değil ufak bişey bile hissetmiyorum karnımda çıkmadı çok az böyle var GB ama sabahlari yok oluyor normal bir durum mu ..
moom222 linamom ayh inşallah öyledir cnm ya ilk olunca herşey stresli oluyor herlde tada ben evham. Yapıyorum aekdasim. Bu haftada hem hissedip hem karnı çıkmış bana söyleyince kendimde bı problem var sandim
2096 Benimde ilk hamileligim 19 haftlqik yeni yeni çok hafif hisetmeye başladım canım ayrıca benimde öyle karnım hiç çıkmadı
moom222 Mnk16 yanlız değilmişim cnm ya ilk hamilekik baya tedirgin oldum akdasm.17 haftalık hamile hem bebeği hissediyormus hem karnı çıkmış anlatınca dedim bnde mi sorun var
moom222 mirage333 sanrm öyle ya tecrübeleri annelerde bize yardımcı olsun 20 haftalikken bizim kontrolumz daha var bnde sorucam valla
Mnk16 moom222 Benimde karnım çıkmadı başka 18 haftalıklara bakıyorum dokuz aylık gibi 🤣 doktorum gelişimine baktı gayet iyi dedi haftasına orantılı daha ne istiyorsun senin yerinde olmak isteyen birsürü anne var dedi ve hak verdim z🤣
linamom moom222 herkesin hamileliği farklı oluyor canım benim de göbeğim 4.aydan sonra çıkmaya başladı kafana takma böyle şeyleri önemli olan bebeğinin sağlıklı olması😊
moom222 Mnk16 ya bnde senin GB bakıyorum gerçekten dediğin GB karınları arkdaslarim diyor manyak işin ne güzel tadını çıkart ama işte annelik bnmde haftasıyla uyumlu herşeyi ama insan yinede azcik istiyor sanırım karın 😅😅😅
moom222 mirage333 iç karın genişliğini göre biliyorlar mı acaba bnmde üç hafta sonra kontrolüm bnde soracam valla artık 😅😅
moom222 linamom çok şükür o iyi cnm ya benm yedi sene sonra tedaviyle olunca braz ekstra tedirginlik varya Allah sağlıcakla dunya yuzune gelmelerini nasip etsin inşallah 🤲
moom222 SevimlimX genelde o haftalar mis duGun anlamda hissedilen durum inşallah bnde sizin gibi hissederim 🤲
Elifbyk moom222 Benimde ilk hamileliğim şuna 28 haftayım 20. Haftaya kadar hareketlerini net hissedemiyordum bağırsak hareketleri gibi geliyordu 20 hafta öncesi hareketler şimdi maşallah tekme tokat girişiyor kızım😊❣️
moom222 Elifbyk tekme tokat ayh çok güldüm ya Allah ne verdiyse diyosun yapıştıriyo maşallah ona yerim onu😍😍😍