Canimdancan Rabia54 kiyamam ya Insallah vaktinde ve saglikla alirsin bebegini kucagina canim. Kasilma icin magnezyum iciyorum ama ayni kasilma devam ediyor tekrar dr a soylicem
Dilekkkk Canimdancan hangi magnezyum kuzu 18.haftadan beri çok var bnmde kasılmam topluyo kalıo verdi sabah akşam içiyorum 1buöyk aydır ama geçmiyor bi türlü
Rabia54 Canimdancan bana vermedi doktor neden acaba bende bir daha gidince bunu sorayım sağol canım hepimiz sağ saglim alalım.kucagimiza insallh
Dilekkkk Canimdancan canım 23+3 9 kilo bende karnım bugünlerde sürekli gergin şiş ve içten acıyor sende de var mı? Göğüslerim çatladı 😔
Canimdancan Dilekkkk eveeett :( benimde çatlamış sag göğsüm ve pamuklu bez sutyenle yatiyorum zarari olurmu acaba.
Canimdancan Dilekkkk doktor kilonla ilgili konustumu hic canim. Fazla kilo seker belirtiside oluyormus. Ben yarin seker yuklemesi yapicam onun için
parasetamoll Canimdancan ben 70den fazlayım da boy olarak 72-75 mi bilmiyorum sen iyisin ya zayıfsın bayağı ben 73 kiloyum şu an 🤢 Evet kaşınıyor süt değil de katı sarı sıvı geliyor bazen de açık renjli ama sıkma hiç
Canimdancan parasetamoll aynen benimde oyle canim. Bi kere merak edip sıktım acaba ondanmi rahim kasilmam oluyor. Ama oyle olsa bile bu kadar etkiledigini sanmiyorum. Çünkü bi kez ve yavas sıktım
Dilekkkk Canimdancan sanmam sıkı olmasın yeter canım krem de sürüyorum ama çoğaldı ya ilk başlarda sürmedim nolur ki göğüse die şimdi karnım şükür iyi sürmedim die göğüs fena
Canimdancan Dilekkkk ne krem suruyorsun canim ben bazen bebek yagi badem yagi falan suruyom tabi kac haftada bi aklima gelirse. Duzenli kullandigim bisey yok.
Dilekkkk Canimdancan konuşmadık aşkım gittiğimde söylicem diyorum unutuyorum benim şeker sınırda çıktı zaten atım 7 sinde kontrol var muhtemel yükler bana da bakalım
Canimdancan Dilekkkk bende supheleniyorum kesin var. Ama insallah yoktur. Hep zayifim istahim acilsin diye surekli yiyorum bu sefer durdurak bilmiyorum. Bu arada cok su iciyomusun canim 15. 20 bardak mesela
Dilekkkk Canimdancan lierac ben 2 buçuk aydan beri karnıma sürüyorum ama göğüs aklıma gelmemişti hep bide kasılma dediğin bebek bi yerde topluyo kendini sertlik oluyo onu diosun dimi
Canimdancan Dilekkkk yoook canim. Oda oluyor ama onun dışında vajinada baski kasilma gibi agrilarim oluyor
Canimdancan Rabia54 sor canim ama senin kanamam olmus gereken mudehaleyi zaten yapmışlar belki ondan vermemiştir. Yinede sor
Dilekkkk Canimdancan vajinada anlamadım ben hiç karnımda çok oluyor benim bide çocun ayaklar aşağıda şeyime şeyime vuruyo 😀
Canimdancan Dilekkkk benimkide ya kafasiyla vuruyor yada ayaklariyla ama cok agriyor ya. Erken dogumdan korkuyorum bu sefer. Aman yaa ilk hamilelik ne kadarda zor insan bu normalmi anormalmi demeden duramiyor.