Canimdancan Kızlar ben 9 kilo aldim azmi cokmu iyimi kötü mü sormadim daha doktora. Sizin fikriniz nedir. Ve siz kac kilo aldiniz ?Bu arada sikayetleriniz basladimi neler yapiyorsunuz anlatin konuslalim yardimlasalim biraz 😊🙄😙🌷😍
EmineKaar Canimdancan bende 25 haftalığım 9 kilo almısım bana cok geldi ama yapcak yok sanırım hersey cocugum için
Secily Canimdancan 22 haftalıgım 4 kilo aldım iştahım çok açık geceleri uyurken sıkıntı yasıyorum dönmekten ve uygub pozisyonu bulamamaktan
Rabia54 Canimdancan 26 hafta 4 kilo almışım 💞🤗 ama benim kusmalarim ilk günden beri geçmedi doktorum 26 haftada 6 8 normal.demisti 🤗 midem.bulanmasa eminim bende çok alırdım bünye kilo almaya müsait 💞💞
Canimdancan parasetamoll canim batmami kasilmami bilmem ama benimde rahmim cok agriyor . En çokta yorulunca. Sanki bebek itiyor cikmaya calisiyor cok kotu bi agri. Seninde oylemi
Canimdancan EmineKaar seker yuklemesi yaptinmi canim ben yarin yapicam kilomdan suphe ediyorum insallah sekerim yoktur
parasetamoll Canimdancan batma da denilebilir sızlama da bende tam kestiremiyorum ama doktorum normaldir dedi
Mjgn Canimdancan Bendede aynı ağrı var sanki bebek tekmeledikçe çıkçakmış gibi pazartesi doktora gidip sorucam sen sordun mu doktoruna?
Ssumeyye 24 haftalığım. Ayakta durunca bel agrısı, cok hareketsiz kalınca bacak agrıları ve gece de gaz problemi yaşıyorum 😬
parasetamoll Ssumeyye gaz sancısını baş tacımız yataktan beni tek kaldıran şey o😂😂😂 Canimdancan Karnınız çıktı mı benim varla yok arası hatta yok ama o kadar kilo neremden aldım bilmiyorum 😂
Zehrayildirim Canimdancan 20. Haftada 316 gr demisti o zaman daha 2 kg almistim. Bu cumartesi gidicem bakalim kac kg diyecek 😊 ben son 1 ayda 2 birden aldim bu sefer hizli oldu.
Canimdancan Rabia54 ben ilk 3 ay aşırı derecede surekli kustum 4. Ayda iadareydim. 1 aydir kendimi iyi hissediyorum. Oda rahim kasilmalarim oluyor normalmi bilmiyorum biraz korkuyorum
Rabia54 Canimdancan canım benimde çok kanamam vs oldu 20 haftada doğum sancilarim başladı durdurdular doktor böyle devam ederse erken doğum olur ama 24 haftadan önce olursa yaşamaz falan dedi Allah'a şükür kanaamamm durdu şuan kasılma.bendede oluyor normalmiş ama sen doktoruna sor her bünye bir değil bana bazen bir giriyor ihh yapıyorum ağlamaya başlıyorum o derece oluyor 😟
Canimdancan parasetamoll top gibi cikmis biraz belli oluyor ama fazla degil. Benim boyumda var 1.70im 50 kiloyla hamile kaldim. Yuruyunce penguen gibi hissediyorum kendimi. Bu arada gogsumde kasiniyor sut gelmeye basladi. Sen ne durumdasin canim
Hgemr parasetamoll bende de var dediğiniz gibi batma mı,acı mı tam tarif edemediğim bir şey doktorum bana da bu haftalarda normal,dedi.
Canimdancan Rabia54 kiyamam ya Insallah vaktinde ve saglikla alirsin bebegini kucagina canim. Kasilma icin magnezyum iciyorum ama ayni kasilma devam ediyor tekrar dr a soylicem
parasetamoll Canimdancan ben 70den fazlayım da boy olarak 72-75 mi bilmiyorum sen iyisin ya zayıfsın bayağı ben 73 kiloyum şu an 🤢 Evet kaşınıyor süt değil de katı sarı sıvı geliyor bazen de açık renjli ama sıkma hiç