Busakts Ysmndnz eğer haftanız azsa hiç düşünmeyin tabiki dikkat edin ama benim de böyleydi 18. Haftadan itibaren yukarı çıkmaya başladı . Şuan 27. Haftamdayım hiç Kalmadı çevremde 2 arkadaşımda da aynı durum oldu
Cansut Ysmndnz bunun yüzünden 21 haftalık erken doğum yaptım üstelik normal doğum. Çok acı çok sanci çektim. Şimdi yine hamileyim her doktora gittiğimde sorarım oyle birsey var mı diye. Ama şükürler olsun tekrarlar dediler 2 ve 3. Gebeligimde yasamadim
Ysmndnz Mefat doktor sizede yürümeyi yasakladı mı veya kanama gibi bir durum yaşadınız mı allah korusun
Mefat Ysmndnz en başından beri rahime yakın yerdeydi ne yukarı çıktı ne tam kapattı. Olduğu yerde kaldı. Ağır iş, yürüyüş, kendini yorma,cinsel iliski yasakti bu zmana kadar. Hep dikkat etmek zorundasınız. Ve progestan kullanıyorum hergun.
Mefat Ysmndnz evet ilk kanamayla öğrendim zaten bir gün kanamam oldu devam eden 2 hafta boyunca kahverengi akıntım oldu. Daha sonra en ufak bir kanamam olmadı.
Ysmndnz Mefat benimki rahmi tam olarak sarmış agızda duruyor maalesef bende progrstan kullanmaya devam ediyorum. Doğum için ne dedi doktorunuz
Duygus28 Ysmndnz benimde tam kapatmış plesenta previa totalis yapışma da olabilir dediler ama ilaç vermediler hiç
Mefat Ysmndnz benimki de sezeryan. Aslında normali de deneyebiliriz dedi doktorum fakat doğum sırasında bebeğin eşi bebek başıyla beraber çıkmaya çalışırsa çok kanaman olur dedi. Bende riske atmak istemedim ve sezeryan istedim.
Mefat Ysmndnz oo daha çok minikmis inşallah çıkar yukarı. Ben aylardır takip ediyorum burada hemen herkesinki yukarı çıkıyor. Benim gibiler çok azınlıkta. İnşallah çıkar sizinkide.
Edu Mefat bende 17 haftalık benimde sizin gibi çalışmaya başladım doktor çalışabilirsin dedi kanaman çok olursa dikiş atarız dedi şuan kanamam yok progeston kullanıyorum hergün vuruluyordum şimdi iki günde bi vuruluyorum kalçalarım ağrıyor iğneden Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ysmndnz Duygus28 evett ilaç vermiyorlar düzenli takibi yapılıyormuş eş yoldan çekilmez ise mecburi sezeryan
Merali010157 Merhabalar bende bir hafta önce 4 aylık oldum dr kontrol sırasında ayakta çok kalmışsın bebek aşağı gelmis dedi progestan verdi bir aylık ama şükür kanamam. Yok önlem amaçlı düşük tehdidine karşı verdiğini düşünüyorum Dr bol bol dinlen uzan dedi bende öyle yapıyorum bebek yukarı cikarmi ilerleyen haftalarda
Ysmndnz Merali010157 bende işimden dolayı hep ayaktayım hareket halindeyim iş geregi mecburen ama doktor ayakta kalmayı yasakladı
Umran_akcakil Bende bugün öğrendim 33 haftalığım plesanta sağ aşağı inmiş rahim ağzına yakın dedi 37 ol sezeryan içim gün verelim dedi doktorum
Ysmndnz Umran_akcakil yaaaa çok üzücü bir durum ben daha önce normal doğum yaptım yine normal istiyorum inşallah yukarı çekilir
Duygus28 Umran_akcakil benimde sol tarafta rahim ağzında 35 haftalığım banada doktor 37 de alırız demişti