Nurakin077 morsumbul ya bu nst de sanırım doktordan doktora değişiyor bende öyle duyuyorum bir çok kişiden ama benim ki normalde 30. Haftamda çağırmış olıyordu kontrolüme göre yani ben kendim şehir dışında olduğum için +2 hafta uzatıcam hemde bebiş büyür biraz daha mutlu olurum dedim 😜🙈
morsumbul Nurakin077 30da çagırıp 32de tekrar çağırabilir 🤔çünkü 32 40 arası nst bazı durumlarda 30 31de de bakıyorlar ama her hangi bir durum oldugunda
Nurakin077 morsumbul hm anladım canım ya bizim paketimiz var ilk zamanlar sık gittim artık gitmem 32 ye kadar belliyim bakalım
Nurakin077 morsumbul işte onu bende biliyordum ama ilk zamanlar panikten ben kendim ayım dolmadan gittim hep o yüzden şuan 32. Haftama kadar gitmeyi düşünmüyorum
Tazeanne0134 Kader9677 valla canım p.tesi gitmiştim 1.460 dedi 28+3düm 28-29 hafta ile uyumlu dedi şuan 28+6 haftalık hamileyim
morsumbul Nurakin077 anladım canım hayırlısı olsun sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucagınıza inşallah
Zrnyrnakyd Kader9677 Bende tam 29 olduğumda gitmiştim 1600 civarıydı Şimdi 32 olduk bu hafta içi gidicem bakalım kaç olduk
Hmzm65 alparslanin_annesi 28.haftada 1 kg de doktor ve 2 hafta geriden dedi Ve bu psikolojiden çıkamıyorum. Sizin ki de 900 grma normal demis bu doktorlar her biri ayri
Extreme34 Hmzm65 hakikaten öyle ya,29+4 de 1300 gr.dı zayıf olacak dedi,önceki kontrollerinde hep haftasiyla uyumlu diyordu,bazen sinir bozucu oluyor bi doktorlar🤷♀️🤷♀️
alparslanin_annesi Hmzm65 geriliği kilodan olmaya bilir canm vücut gelişimi olarak demiştir ve 1 2 hafta normal kabul ediliyor bu genetik faktörlerden dolayı değişiyor çünkü hafta ama kiloya normal demesini bilemem doktor var doktorcuk var hesabı sen yine de bir doktora bağlı kalma duydukların degise bilir böylelikle 😊 bunlar makineyle alakalı yanlış ölçüm sonucu olabiliyorsa yani benim doktoru biri yani devletteki 3 hafta kuculttu bebemi 😂 bide normal dedi haftasiyla uyumlu dedi iyide benim haftam o değil diyorum daha diretiyor diğer doktorların hepsinin haftası aynı bi o 3 hafta küçük söyleyip bide haftasına uyumlu dedi 28 haftalik bebeye 25 diyip durdu Allahtan basla doktorlar da varda saçma sapan ilerlemiyor zaten tek bana değilmiş diğer hastalar da aynin dertten muzdarip hepsi şehir dişin avs. Gidiyor devlet yüzünden 😅 eltimin doğum haftası gelmiş hala geriden söylüyor şehir dışına gercegi ogrenmeye gidince doğum zamanın yolda dogurursun die salmadilar kadin orda doğurdu dedikleri gibi de 😅
alparslanin_annesi Hmzm65 kuzu benim günü gününe aynı arkadaş var bizim aramızda 150 gr var o benden fazla hapı moma göre benimki de biraz sınırdan fazla gibi hatta ama bizim genetik ben takılmıyorum ablamla annem de bebeklerini biraz daha kilokudohurduler hani 3.5 altında dogurmadilar ben 30. Haftam 2 gün önce 1509 kusurat dedi 1600 de hadi bizde durum bu ama sende ne oldu bilemem ya doktor yanılma payı verdinyada birsey olmaz okadarindan dedi belki de bilmiyorum ama gebelik şekerini dikkate al derim baska da bursey diyemem doktor değilim çünkü ne desek boş 😊
Melikeser Kader9677 bende 27 haftaligim 1 kilo 35 cm dedi doktor bidhaki gttgimde nasip kac oluruz bakalim
Nurakin077 morsumbul bizim en başımdan beri belliydi 3 isim içinden eleme yaptım aslında kolay oldu o yüzden ❤️ Neyseki vaktin var canım
morsumbul Nurakin077 evet benim ilk bebeğimde kız şimdi tekrar aynı isimlere bakıyormuş gibi oluyor içime sinmiyor hiç biri