Arzu24 bende ilk üç ay bu durumları yaşadım hicbisey hissetmedim uykularimda hep panik atak yaşadım çünkü evleneli daha bir ay olmuştu etrafımdaki herkes çok erken vs alttan laf sokmaları benim psikolojimi bozdu resmen,çok hazır hissetmiyordum aslında çok seviniyordum ama duygularım daha çok mutsuzluktan yanaydı ,tamamen hormonel durumlar sonra, üçüncü aydan sonra kanamalarim başladı Allah şükret demesini öğretti bana herşey yolunda giderken birden tersine döndü,ve ikinci trimestarimda hep kaygılı geçti ilaçlar vs bebeğime bişey olucak korkusu sardı.Su an 50 gün var doğumuma şimdi de bakabilecek miyim yetebilecek miyim doğum korkusu vs sardı ama herşeye şükür çünkü gerçekten şu zamanda,çocuk olmaması normallesti Allah bize lutfetmis değerini bilmeliyiz şükredelim 🤍 hastanelerin onu umut bekleyen insanlarla dolu ve unutmayın bebeğiniz anne karnında herşeyi hissedyor,ben öğretmenim bu arada bir sürü çocuk yetiştirdim gerçekten anne karnında başlıyor herşey,hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ❤️🕊️