Askiletotomsu Adaryona ay bende katlanamiyorum soğan yumurtaya 😔 tavukla ilgili bı problem henüz yok Bazen tiksiniyorum Bazen seviyorm
Nermis 7 haftalık hamileyim. Son 2 haftadır artık deliricem. Her şeyden iğreniyorum. Bol su içmem gerek sudan bile iğreniyorum. Ne yemek yesem 1 kere azacık yiyorum daha sonra ondanda iğreniyorum. Artık deli olucam😩
Melekeroglu RdvnMlkn ben de 4.ayımdayım ne çiğsine ne pişmişine ne yemeğin içindekine en ufak tahammülüm yok. Gerçekten dediğiniz gibi hiç geçmeyecek gibi geliyor çok zorlanıyorum soğan konusunda hayatımızın her yerindeymiş gerçekten soğan
Hamisannee RdvnMlkn hamile olduğumu bilmiyordum süt pişirip yoğurt yapmıştım kokmustu bayağı o yüzden uzun bı sure süt ürünleri yiyemedim birde yumurta tavuk ve zeytin de yemedim
BusraOzhan RdvnMlkn ben ilk hamileliğimde kokoreçten ikinci hamileliğimde kırmızı etten çok tiksindim bakalım ne olacak
bluees1207 RdvnMlkn beni sadece çok sevdiğim rebul un aqua kokulu kolonyası rahatsız etti o kokuyu pek almak istemiyorum onun dışında hiç birşey olmadı