Cumaya kadar doğal yollarla doğumum olması bekleniyor ama olmazsa cuma suni sancı vererek doğumu başlatacaklar. 2 cm açılmam vardı pazartesi günü ve dün nişanım geldi ama hala sancı yok. Yakın zamanda doğum yapmış biri yok çevremde ve herkes sürekli suni sancının kötü olduğunu söylüyor. Gerçekten dayanılmaz mı anlatıldığı gibi ? Zaten cesaretim gidip geliyorken birde üstüne gözünü korkutmaları iyice canımı sıkıyor 🤷🏻‍♀️ Lütfen suni sancı ile dopum yapanlar bişeyler yazın rahatlayalım.
    Sakin korkma benim arkadasim ayni durumda suni sanciyla yapti tabi ki agrilarin olacak ama gozunu korkuttuklari gibi degilmis rabbim dayanma gucu veriyor merak etme Allah kolaylik versin
      Sedna canım ben sezaryanla yaptım zorunlu olduğum için ama ben nts de bağlıyken yanımdaki hamile bayana suni sancı verdiler ve gördüğüm kaarıyla hiç sıkıntın çekmedi ( bebeğim için küvez hazırlanıyodu ben doğuma 2 saat sonra gire bilmiştim) ben doğurmadan o doğumu yaptı koridorda karşılaştığımızda hiç korkulacak gibi birşey değilmiş dedi seni korkutanlar emin ol abarta abarta anlatıyolar merak etme içini ferah tut inşallah gerek kalmadan doğumu yaparsın sağlıkla şimdiden Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip eyledin Yarabbim 🙏🙏🙏
        Sedna ben 1 bucuk ay önce doğum yaptım canım kendi sancılarım vardı doktor suni sancı vermek istemiyorum ona hiç dayanamazsın dedi. Canını sıkmana gerek yok sıkılcak bişeyde yok sonucta yasanacak seyleri bilmen gerekir canım. Nişanım gelsikten 3 gün sonra sancılandım ben nişan doğum başlangıcı sayılmaz
          Sedna benimde açılmam, sancım, suyum vs.hiç biri olmadığı için 10 gün önce suni sancıyla normal Doğum yaptım canım, ilk sancı verilmeye az az verilmeye başlandı pek hissetmedim koridorda yürüdüm açılmam oldukça sancıyı arttırdılar baya ağrı acı çektim 5.saatin sonunda bebeğim kucağımdaydı Doğum olduğu an hiç acım kalmadı çok güzel bi duyguydu inşallah sende yaşarsın, suni sancıdan korkma evet ağrı acı oluyor ama dayanılmıcak gibi değil ve ben iğneden korkan canı tatlı biriyimdir kendimi çok cesaretlendirdim sende öyle yap ve doğur🙈😁
            Sedna bende şuan seninle aynı durumu yaşıyorum şuan pazartesiden beri zekai tahir hastanesinde yatıyorum kendi sancımla 3 cm oldum kaldı sancım azaldı . Bu gidişle bende suni yicem galiba alt muayanesi yüzünden kanamam var idrar yolları enfeksiyonu yüzünden antibiyotik veriyorlar sürekli dua edin kızımı alayım sağlıcakla 38 haftalık hamileyim. Sende alırsın inşallah amin 😍😍😍😙😍
              Sedna benim ablam iki doğumunda suni sanciyla yaptı tabi zor ama açılman daha hızlı ilerliyor hiç korkma canim normal sancida zor allah gucunu veriyor ...
                Sedna benimde bu hafta sancım olmazsa haftaya perşembe günü suni sancıyla başlatacak doğumu açılmamda yok benimde çevrem çok korkkuttu endişelliyim açıkcası
                  Sedna merhaba cnm Benimde dün ve bugün nişanım geldi az az . Sancı da böyle adet agrısı gibi gelıp gecıyor Bebek bazen toplanıyor bunlarda sende oluyor mu. Cuma günü benimde muayenem var zamanım doldu belki babada sunı sancı verilecek. Tek yaptığım dua etmek squat cek yürüyüş yap çömel.kendime hep diyorum doğuran nasıl doğuruyor sonsuz acı yok çekeceksin ama bitecek diye Rabbim dayanma gücü versin
                    Sedna insanlar herseyi cok abartiyor. Sen sadece dua et, dogum biraz sancili biseymis zaten ama unutuyomussun. Suni sancinin normal sancidan farki yok diuorlar bu sanciyi cekenler. Sen dogum yapinca insanlari korkutmazsin, moral veririsin insallah.bu negatif insanlar milletin icini yiyip bitirmeye neden oluyor. Onlara kulak asma. Seni rabbim kurtarir. Hic merak etme.
                      Sedna canım ilk Doğumumu normal sancılarımla, ikinci doğumumuda suni sancıyla gerçekleştirdim..şuandada 3. ye hamileyim rabbim neyi yazdıysa onu yaşıcam..sancı aynı sancı ben arasında hiç bir fark göremedim..Doğumun kolayı olmaz önemli olan açılmaların hızı ile Doğum sürecinin kısalığıdır tek fark..kimi 12 saat sancı çekerken kimi 3 saate bebeğini kucağına alıyor..ve durmaksızın sancı çekilmiyor ki aynı normalde olduğu gibi durup sana nefes aldırıp soluklanıyor dinleniyorsun ve sonra tekrar başlıyor..kesinlikle ebeni veya doktorunu dinle Doğum esnasında sana söyleneni yap.. güçlü ve doğru ıkınma doğumunu en sağlıklı şekilde yapmanı sağlar..ve o son ıkınma bebeğin gelişiyle herşey son bulur..artık kuş gibisin hiç birşey olşamış gibi..oyüzden korkma evet canın acıcak ama bir süreç ve bir anda bitecek böyle düşün..umarım güzel haberlerini alırız hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı diliyorum şimdiden..
                        Nvn inşallah öyle olur canım. Herşeye rağmen açılma olmaz sezaryen derler diye de korku var
                        • Nvn bunu beğendi.
                        AyeHakanKrk benim de aynı. Bugün de nişan gibi bişeyler geldi kasılma az az oldu geçti
                        Takasu amin inşallah canım. Ben kesinlikle korkutmam 🧡 destek olurum