Babysharkdutdutdut Bebeğin resmini çekmek istedim cinsiyet söylemiyorlar bari buraya atarım anlayan olur belki diye bana verdikleri resme bakın🤦🏻♀️
Adileeselvi Babysharkdutdutdut bende geçen devlet hastanesinde kontrole gittim boyunu sordum doktora şuan bakamıyorum dedi makine okadar eski ki Doktora çok üzüldüm ne kadar iyi ve başarılı bir doktor oysaki ama devletteki hiç birşey düzgün değil
Eylull17 Babysharkdutdutdut canım sen yine şükret bence bana sürekli kafasını ölçüyor onu çekip veriyor son 1 ay kala doguma özele gectim Allah’tan detaylı da falan güzel doktora gittim de onlar var elimde doktora sorduğumda özel değil burası ben görebiliyorum dedi 🤣
MDeniz42 Babysharkdutdutdut bende bugün gittim rezillik yemin ederim kalp atışını bile açmadı senin fotoğraf emin ol harika çıkmış benimkinin yanında
Babysharkdutdutdut Pembekurdele elfkara Ay evet çok üzüldüm ama sonra bakınca sırtı dönük gibi geldi sanki. Kafasıyla sırtı gibi sanki
Pembekurdele Babysharkdutdutdut kacinci haftadasiniz baska bir hastaneye gidin derim hemde elinizde hatira olarak fotograf kalir
Babysharkdutdutdut Pembekurdele evet çıkar çıkmaz özelden randevu aldım. Uygun bir yerde buldum artık oraya gitmeyi düşünüyorum. Tahlilleri vs devlette yaptırıp kontrole özele gitmeyi düşünüyorum artık. Elimde bir tane düzgün fotosu yok
Babysharkdutdutdut Adileeselvi halbuki şehir hastanesine gidiyorum yeni ve temiz hastane ama bana hep asistanlar denk geldi. Doktorlarda böylemi bilmiyorum
Pembekurdele Babysharkdutdutdut en iyisini yapmissiniz bende basindan beri öyle yapiyorum zaten surekli kan tahlili gerekmiyor da bebek hakkinda en güzel bilgiyi özel hastanelerde alabiliyoruz devlet hastaneleri bu konuda berbat 🙄
Babysharkdutdutdut MDeniz42 gerçekten okadar haklısınız ki. Bende çok üzüldüm. Haftaya randevu aldım hemen
Babysharkdutdutdut Alshdksb valla okadar hevesle gitmistimki Deletedmom_13 sanki sırtı dönük gibi kafasıyla sırtı gibime geldi ama emin olamıyorum
Deletedmom_13 Babysharkdutdutdut arkası da dönük olsa cihaz baya eski veya kalitesiz kuzu, cinsiyet için özele falan git net öğrenirsin bence
Babysharkdutdutdut Deletedmom_13 çıkar çıkmaz özelden randevu aldım zaten okadar bozuldu moralim🥲 belki cinaiyetini öğrenirim diye avutuyorum kendimi. Pazartesi gidicem 14+5 oluyoruz
Annebebek34 Size en azından bi resim vermiş ben devlete gittiğimde bi kağıt parçası bile vermedi bide tuvalet kağıdı ile karnımı sildirdiler😁😁
Babysharkdutdutdut Anne88 yine sizin bebisin başı gövdesi kolları ayakları vs anlasiliyor. Ben bakınca gorebildim 🙈 kötünün iyisi gibi bisey