Ecesancak61 Kizilkafaa erkek istiyorum ikiside evlattır tabiki ama herkes birini daha cok ister 2 prensim olsun isterim🥰🥰
Tunurr Ecesancak61 ilk çocuğumda doktor farklıydı 14. Haftaya kadar hiçbir şey söylemedi 14. Haftada erkek olduğunu öğrenmiştim. İkinci hamileliğimde bugün 12+5 de gittim kontrole tahminde bulundu ama değişebilir dedi bakalım değişecek mi aynı mı kalacak nasip 🥰
Twostart Ecesancak61 12. Haftamda doktorum erkekğe benziyor dedi Haftamda kızımın olacağını öğrendim 💖 o yüzden erken davranmayın😀
Ecesancak61 Twostart tabiki öyle Rabbım en guzelini bilir ama ben erkek hissediyorum ve erkek istiyorum 💖💖
vesilece Bende 13.haftadayım devletteki kız dedi, özelde ki erkek 🤦🏻♀️ Üstelik hiç merak etmezken aklıma düşürdüler cinsiyeti 😆😆
Tontikannesi Ecesancak61 oğlumu 12. Haftamda kızımı 17. Haftamda öğrendim erkekler daha erken belli ediyor
Merve0004 Kizilkafaa ne biliyim bişeyden değil ilk cocuğum erkek olsun sonra kız olsun sonra baska cocuk mocuk yok ahahah tabi Allahın işi😅
Ecesancak61 Merve0004 canım ben bugun ogrendim darısı başına insallah sende erkek istiyordun Rabbime şükürler olsun oğlum oluyor 🥹💙💙💙
Ecesancak61 Merve0004 14+2 de ogrendim ben canım bugun insallah gonlundekini rabbim nasip eder ama erkekler erken belli oluyormus bugun anladım🌸🌸🌸
Ecrin5 Ecesancak61 10 haftalıkken doktorum yüzde 85 kız dedi şimdi 26 haftalık olduk ve kızımız olacak ❤️🤰
Ecesancak61 Merve0004 ben şeyden dolayı diyorum doktor testislerini gordu yani her turlu belli oluyor ben kız hissettim sizinkini fikrimi soyledim insallah erkektir canım 🥰