Merve0004 Ecesancak61 ben dün gittim 14+4 haftalığım sadece zar zor tahminde bulundu☹️ Net bişi söylemedi ya
Ecesancak61 Zeyzeyp ayyy bende yeni 13 haftalık oldum insallah bende erken ögrenirim erkek istiyorum 😊😊
Merve0004 Ecesancak61 bende erkek istiyorum dün doktorum tahminde bulundu kıza benziyor dedi emin değilim dedi öyle inşallah erkek olur🙈
Zeyzeyp Ecesancak61 erkekler dhaa erken gösteriyor diyorlar ne kdr doğru bilmem umarm cnm rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşllh 🙏🏻❤️
Kizilkafaa Merve0004 Peki neden erkek istiyorsunuz cok merak ettim bende kız istiyodum ay :) erkek olcsk
Zeh123-ra Merve0004 bende erkek istiyom iki kızım var doktor 12 haftada kıza benziyor dedi bakalım bende işallah deyişir diye umuyom
aylinpalaa Ecesancak61 13.haftamda erkeğe benziyor dedi 14.hafta da aynı şeyi söyledi 16da net söylerim dedi bana hala kesin değil ama ben erkek hissediyorum 😊
Ecesancak61 Kizilkafaa erkek istiyorum ikiside evlattır tabiki ama herkes birini daha cok ister 2 prensim olsun isterim🥰🥰
Merve0004 Kizilkafaa ne biliyim bişeyden değil ilk cocuğum erkek olsun sonra kız olsun sonra baska cocuk mocuk yok ahahah tabi Allahın işi😅
Dilek1001 Bugün gittim özele 12+6 kıza benziyor dedi bacak arasına bakti hiçbir çıkıntı yoktu valla bakalım 16. Haftada gel dedi