munireglr hanımlar iyi akşamlar. Doğum agdasini ne zaman yaptırmalıyım. 37+4 deyim suan 17 günüm var ne zaman yapmalıyım
Ayselsilahimigetir munireglr tam 37+4 te yaptım ağda mi, bu günden sonra her an doğum olabilr diye yaptım ama hic bi belirtim yok doğuma kadar tekrar yapmam gerekcek sanırım 😏
Misozturk munireglr bende aynı hafta canım agdacım tatıle gıtmıs tamda zamanında paZar ablama yaptırmaya calıscam umarım heder olmam😒 Dahada yaptırmam heralde
Ayseayse5664 Eminefuat nasıl ya nasıl dayandın hep kanıyor dediler ben bayram için gittim atlayarak kalktım agdadan
munireglr Ayselsilahimigetir aramızda 1 gün var ama benim sanki belirtiler varmış gibi erken gekir diye düşünüyorum karnım çok aşağıda ve kasılmalar oluyo
EsraKymen Kızlar bende gidecem de korkutorum ya ağdadan çok kasıyorum kendimi bişi olacak die korkuom🤪🤪
munireglr EsraKymen amankorkma orda hemen doğurmazsın sancin başlar sadece o da zaten artık zamanları gelsin bebisler artık 😅
munireglr Misozturk yaaa ben normalde kendim yapiyodum ama bugünler de yerden eğilip bişey bile alamıyorum
Ayselsilahimigetir munireglr bende artık gelsn istiyorum ama hic bir belirtim yok yorulduğumda ve cok yürüdüğümde kasılmam oluyo sadece 😏
EsraKymen munireglr heheh😂yarın gidersem ay sonuna kadar yeniden gitmem gerekir mi bi kere çekeyim bari acıyı🤪🤪
AycanFb munireglr Tam sizin gibiydim doktora gidicem diye yaptırdım pazar günü pazartesi doktora gittim şimdi yine pzar günü yaptırırım çünkü pazartesi yine doktora gidicem. Bundan sonra sürekli kontrol etmemiz lazım çünkü ☺️☺️
munireglr AycanFb ayy yaklaştıkça neyi düşüneceğini şaşırıyor insan. evim temiz olsun vücudum temiz olsun. Anne olmak zor 😅
Happyhan munireglr ben ne kadar sonlarda yaptirirsam o kadar iyi diye dusundum bugun komple agdami yaptrdim 38+3 haftaligim
kelebegim Happyhan Yaa bi sikinti olmaz demi bizde 38 haftalik olduk ama hem korkuorm bisey olur die hemde utainiorm cok ne kadar sururor toplam
Duamm munireglr sizdede kararma oldumu ben kendm alıyorum ama son şeylerde bende kuaföre gdym dyorum ama utanırm ya bizmde 19 gün kaldı😏😏
Ayselsilahimigetir Duamm bende sürekli kendim yapiyorum agdami kararma oldu sanki hamilelikten diye düşündüm öyle mi acaba
munireglr Duamm yo hayir kararma yok. Zaten tuylrnme de az gebelik nedeniyle. normalde eldiven kullaniyorum ama işte böyle durum olunca ağda oluyo mecbur
munireglr Ayselsilahimigetir ben her sancı da heycanlaniyorum artık. Bütün işlerimi anında hallediyorum artık 😅😅