Musabnannesi annelikyolculugu2875 doğuma 73 ile girdim çıktığımda 71 kiloydum 20 gün sonra ise 65 kiloya düştüm şuan 2 buçuk aylık bebeğim ve 63 kiloyum 😃
annelikyolculugu2875 Metehan_Acelya olmak istedgm yerdesn canm benm masallah.. doğuma 2 ay var 15 kilo alındı bıle😩😩
0103qsf gamzosgamzos helal yaaaa darisi bana aslansnn insllah bende veririm spor ve diyetle zira 15 kilo aldm daha 2 ay var doguma 😁😁
Semaan annelikyolculugu2875 vallahi 70kg hamile kaldım 85 kg ile girdim geri 70₺ geri döndüm gidiyor kilolar yaa çok dert degil zaten ödem şişlik var hep doğumla oda gidiyor
annelikyolculugu2875 Semaan ya bende 14 kilo aldm ama kollarm bacaklarm incecik hafıf popo olustu karnım goguslerım büyüdü yanı normal olarak 14 kilo nerde cok merak edıyorm doğmdan snra nolacak😂😂
Pnr_2021 Htcerdogn sporcuyum zaten. Ve hep hafif beslendim. Ama suyu sıcaklardan dolayı çok fazla içmeye başlamıştım onun daha çok etkisi oldu
Htcerdogn gamzosgamzos ayy bende 63 le hamile kaldım. Heralde doğuma bende 80 leri geçicem inşAllah bende sizin gibi olurum🙈
gamzosgamzos Htcerdogn ayy hiç takma canım inan veriliyor suan hiç takmiyorum yine 20 kilo almama ragmen🙈 dogumdan sonra yine gidecek inşaAllah 😊
Lulikli annelikyolculugu2875 valla herkes ne çok vermiş. 66.8le girdim 64.5la çıktım. Dün doğum yaptım doğurmamış gibiyim, galiba sorun bende 😂
Hazal_kubra12 annelikyolculugu2875 ilk dogumumu hatrliyorm 54 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim 65 ile çıktım
ggkca annelikyolculugu2875 98 ile girdim 92 ile çıktım. Bebegim şuan 1 aylık 93 kiloyum 🤦🏻♀️ kilo verememin sebebi eşim ve ailem emziriyorum diye sürekli birşey yedirme çabasındalar.
gamzosgamzos Htcerdogn ahahaha ver canım laf söyleyenler hiç bitmez düşün Kendi annem bile laf yapıyordu 🙈