Bkt1262 EsilaMiracAyazEren_Moms aminn inşallah canım vala ne duyarsam yapıyorum 😂😂 hurmayı da yiyorum açılma olmuştur eminim 😂 ama ağrı hissetmiyorum ki 😂
EsilaMiracAyazEren_Moms Bkt1262 Gelir gelir merak etme 10 cm kadar yolu var. Benim ilk doğumumda 17 saat sonunda açılmam tamamlanmıştı 😂
Bkt1262 EsilaMiracAyazEren_Moms 😂😂😂 pazartesiden beri kaç 17 saat geçti 😂😂😂😂 bizimki anası gibi inatçı galiba 😂
Fatmaaozsy Dilantrkmn sancılarını nasıl bende 37+3 ağrım mı var psikolojik mi 3tkileniyorum anlamadım
Dilantrkmn Fatmaaozsy Belime vuran bir agrı var kasıklarıma agrı giriyor ve adet agrısı gibi agrı hissediyorum aslında yani düzenli oluyor ama zaten 3 gün sonra sezeryan olacağım yani olabildiğince sıkıyorum dişimi :)
Fatmaaozsy Dilantrkmn bugün de ben gittim doktora 1 cm açıklık varmış doktor doğum tercihi senin dedi karar veremiyorum
Bkt1262 alparslanin_annesi vala yoğun bi şekilde sıvı geliyo acile gittim gecr akıntı dediler şimdi yüne hastanedeyim ped taktılar gelenin su olup olmadıgını anlamak için