Bebiscann Deletedmom_85 yok yok iyi şimdilik bende yatakta debeleniyom, dün iş yaptım bu gün boşum, bu gün işiniz var benle 😁😁🤣
Deletedmom_85 Selin12- bende bari 9 10 ay oldu diyim ya. O kadar daha olmadı ama inşallah ne zaman evlendiği falan gözükmüyordur yalanım meydana çıkmaz 😄
Melos12 Deletedmom_85 dün eşim dedemi o hastaneden almaya gitti aşırı beğenmiş çok ilgili ve çok güzel bi hastaneydi dedi büyük ihtimale istediklerini yaparlar geri çevirmezler
Deletedmom_85 Melos12 ay içimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim 🙏 inşallah. Ya biraz da doktora bağlı aslında bazısı ne bu acele Bi seneden önce çekmiyoruz diyip kestirip atıyor o yüzden emin olamadım
Selin12- Deletedmom_85 daha önce o hastanede kaydın varmi evlendiğin tarih gözükmüyor daha sonra sana bilgi isterken sorarsa soruyor
Betulakduzen Deletedmom_85 Biz o hastaneye gidiyoruz gerçekten özel hastane gibi . Doktorumuzda zeynep hanım ama soyadını bilmiyorum gayet iyi bir sıkıntısı yok.
Deletedmom_85 Betulakduzen acaba aynı doktor mu ki. Tesettürlü mü peki gidince bakayım o mu. İnşallah dediğin doktordur. Teşekkürler 😊
Melos12 Deletedmom_85 bence oradaki doktorun böyle olucağını sanmam çünkü kimden duyduysam çok güzel hastane diyor
Selin12- Deletedmom_85 söyle söyleyeyim çok ilgililer gerçekten yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar
Deletedmom_85 Selin12- hayır yok kaydım. Hmm ay yalan söylemesem mi ya. O zaman 8 9 ay diyim evleneli 8 ay oldu zaten 😃
Deletedmom_85 Selin12- ya normal de. Mesela problem varsa diyorum üç yıl da beklesem boş o yüzden gitmek istiyorum aslında
Selin12- Deletedmom_85 doktora kalsa yapar da o hastane gerçekten çok katı kuralı olan bir hastane onun için dedim siz yinede şansınızı deneyin