Busr21 Arzu24 tıkanıklık yok kuruluk var. Aramoterapi yapabilirsiniz. Okaliptüs yagiyla deniz suyu kullanabilirsiniz.
AysegulAloluAcikgoz Arzu24 evet normaldede geceleri tikanabiliyordu ama hamilelikten sonra fazlalaştı malesef.
Merve-bulut @Arzu24 evet hamileyim yaklaşık 3 haftadır var ama son bir haftadır alerjimle beraber daha kötü oldu burnum deniz suyunu sıkıp biraz bekleyip sümkürüyorum afedersin iyi geliyor
Merve-bulut @Arzu24 valla canım ilk gebeliğim benimde ne desem yalan olur inşAllah geçer hormonlardan dolayı burun içi ödem oluyormuş o yüzden bunları yaşıyoruz
bluees1207 Arzu24 ama psikolojiniz bozulsun diye söylemedimmm 😞 zamanla alışılıyor beni artık ilk başlardaki kadar rahatsızz etmiyor öesela 😊
bluees1207 Arzu24 benimde ilk gebeliğim bilmiyorum ki ama geçer heralde çünkü gebelikde oluyormuş bu ve olmasıda çok normalmiş mümkün ılduğunca bol su içmeye çalışın
Arzu24 bluees1207 sırf bu yüzden bebeğim doğunca sevemezsem diye korkuyorum hormonlardan dimi bunlar😢
ikizleribeklerken Askiletotomsu valla ben pek yaşamadığımdan hassasiyeti aklıma gelmedi 😀 yattığınız odaya koyun beybiler