ikizleribeklerken Arzu24 ben aile hekimine sormuştum burnun spreyi yada deniz suyu alabilirsin demişti. Yatarken baş ucunuza yarım soğanı kesip koyun Oda gece açılmasını sağlıyor rahat uyuyorsunuz ben denemiştim
Ynme Arzu24 Spreyler bu dönemde zararlı olabilir. Hava difüzörü var oda nemlendirici diye geçiyor gece boyu havayı nemli tutuyor. Kış aylarında kuruluktan kaynaklı oluyor tıkanıklık.
[silindi] Burun acicam diye Sogan falan koyup tum odayi kokutmaya midenizi kaldirmaya gerek yok gidin bir eczaneye hamileyim burnum cok tikaniyor diyin en uygun spreylerden alin maceranin luzmu yok😄 gecmis olsun 🌸
AysegulAloluAcikgoz Benimde oluyor malesef doktor burun spreyinin zararli oldugunu soyledi cogunda kortizon varmiş cocuk spreyinde bile bu sebeble serum fizyolojik kullanabilirsin dedi.
AysegulAloluAcikgoz Arzu24 evet normaldede geceleri tikanabiliyordu ama hamilelikten sonra fazlalaştı malesef.
Fatoo33 Canım deniz suyu burun Sprayı al hemen geçen senle konuşmuştuk bende aynıyım cam açık yatıyorum diye İnan bu spray olmasa delircektim hayat kurtarıcım oldu
Busr21 Arzu24 benim sürekli yok ama burun kuruluğum cok hala devam ediyo o nazal nemde gerçekten cok degisik bir sey hemen alin bence cok iyi geliyor burun kuruluguna