nurky0 Lamelif diğer yerlere göre fiyat olarak biraz daha uygun ve üründen ürüne değişiyor kalitesi kumaş bilgileri yazar mutlaka kontrol edin. Ama diğer yazdığım sayfaların hepsinini ürünleride çok güzel
Htcerdogn Aytiii cuwal tesettür, kubbe store , elitegiyimnigde, modahasenn, livaoglubutik. İnstagramdan buralardan alıyorum ben ama maalesef hiç uygun fiyatlı yer kalmadı artık
Aselsevde Aytiii en uygun internet sitesi tofisa bilmem duydun mu uygun kıyafetler var kalitesini tabi çok çok iyi bekleme paraya göre sonucta. Tesettür pazarı var.. Modasah var.. uygun olarak bunlar geldi aklıma 🌸🙏
Aytiii Aselsevde çok teşekkür ederim canım tofisayı duymuşdum digerlerini duymamışdım, mutlaka bakıcam
Beyzan738 Aytiii tofisanin ürünleri berbat oluyor birkere Arkdsm aldi denemek için görseldeki farklı gelen ürün anca yatarken giyilmelk , evde gynmek için alablrsn bence
Beyzan738 Aytiii senin adına çok cok sevindim apayrı bi huzur 🥰Rabbim niyetini kabul etsin inşallah eminim çok yakışmıştir ..heryer ateş pahası ama çarşıdan vs daha uygun olan bazı siteler var lamelif,stilzademoda,bide trendyolda bakarblrsn canm
cihandurumerve Busramzcgl aldığınızın resmini atabilme imkanınız var mı ya? Bende 4 takım alıcam ama emin olamıyorum