Aytiii Selam Aleykum🦋 Sorum tesettürlülere yeni kapamdım ve yabancıyım Türkiyede ve Bodrumda yaşıyorum burda tesettür magazası yok😔 bana yardımcı olurmusunuz?! 💜 güvendiyiniz ve önerdiyiniz online alışveriş sitelerini göndere bilirmisiniz ve uygun fiyata olanları🌷
Minnakkkk Aytiii lcw de guzel seyler oluyor ben begeniyorum heqa da cok cok guzel seyler oluyor tarz ve şık duruyor sadece biraz daha pahalı fiyatları
Minikanne10 Aytiii İslami kıyafet satan bir yer var bildiğim,bn watsap üzerinden iletişime geçiyorum ama Instagrami olan ordan da iletişime geçip bakabilir.Adi : İnançlar giyim🤗bı bakın derim
nurky0 Artık maalesef öyle çok uygun bi yer yok. Herşey gibi tesettür giyimde çok pahalı. Meristore, sametkeskin, lamelif, kahijab… Bunlar sürekli alışveriş yaptığım yerler bakabilirsin :)
Aytiii nurky0 teşekkür ederim evet çok pahalı(( lameliften aldım hiç kalitesini beyenmedim ve iade yok dediler(
SerraveAnnesii İnstagramda bizlegiy, lamelifgiyim sayfaları var orada fiyatlar biraz daha uygun bakabilirsiniz. Tofisa diye bir site var orda da uygun 🥰
Aytiii Minnakkkk evet bende beyeniyorum ama Bodrum oldugu için burda tesettür ürünleri pek olmuyor malesef((
Xxz Aytiii benim ablam tesettürlü çok şık giyer hemde hep pazardan alır. Pantolon üstü uzun dize kadar sweet şal yazın çok güzel duruyor . Nasıl bir tarzda kapandin bilmiyorum uzun etekli şeyler bakiyorsan kombinleri gez ona göre karar ver.
bebekveannesiii Aytiii sefa merve ve modaselvim malların kalitesi olsun kıyafetler olsun çok güzel özellikle moda selvimm kesinlikle öneririm
Aytiii bebekveannesiii bende Moda selvimi beyeniyorum iadeyide sorunsuz kabul ediyorlar. Teşekkür ederim🌸
Deletedmom7373700 Aytiii qbramoda var canım instagramda çok güzel ürünleri var ben hep ordan alıyorum senelerdir
Deletedmom7373700 Aytiii şallarımda hep freshscarftan bide Zehra uçar var onun da çok güzel elbiseleri şalları
Minnosunannesi_2 Aytiii aslında trendyolu iyi takip edersen güzel ve uygun tesettür giyimleri denk geliyo ama takip etmek gerekiyor
Aytiii Minnosunannesi_2 trendyolu severim, en çok ordan alışveriş yaparım ama çogu zaman magazaya baktıgımda aynı ürün kendi sitesinde 2-3 kat ucuz oluyor. Tesettürde pek beyenmiyorum trendyolu