Suhedaaemiroglu dzeynepsahinn bende ondan almayı düşünüyorum ama port bebe oluyor mu acaba tam anlayamadım onu resimlerden
Pelinakcn Stokke yeğenlerimde kullanmıştık güzel araba ama katlandığında şasesinden dolayı çoğu arabanın bagajına sığmıyor
Pelinakcn Cesailesi yani tiguan ı değiştiler o yüzden 🤷🏻♀️ Arkadaşımın da ford ecosport u vardı ona da sığmadı araba
Ozge elifsk03 ben de kanz d go ile prego arasında kaldım mağazada. Gittim prego aldım arkadaşımda kanzı görünce çok pişman oldum kanzı almadığıma. Kesinlikle kanz d go
Nezii elifsk03 Yorumunuza istinaden benek arabasını inceledim ama üst tentesi çıktıktan sonra tek tuşla kapanıyor . Yani oturma kısmıyla birlikte katlanmıyor bebeği içinden çıkarıp iki parça haline getirilmesi gerekiyor. Ben bu şekilde gördüm doğrumdeğil mi?
elifsk03 Ozge bizde normal de baby plus a karar vermiştik ama iki elle kapatmak gerekiyor ama kanz da tek elle kapatıyorsun taş kaldırım vs gibi yerler de sersemletmiyor fiyat olarak da iyi bence
Hacere Chicco liteway plus bebek arabası bence, hem puseti var hemde baston bebek arabası uzun süre kullanılabilecek bir araba.