bebekveannesiii Fatmaugurdoku oğlunun olması ise yaramış 😄 benim gidecek yerim yokki anca evin içinde odadan odaya gidebiliyorum arada sırada marketlere bakıyorum o kadar sanırım bunlarda yeterli gelmiyor
Fatmaugurdoku bebekveannesiii bende fazla dışarı çıkan bı insan değilim oğlum hiperaktif olduğu için misafirliğe gitmek istemezdim şimdi biraz duruldu çok şükür kardeşinden sonra her gün temizlik yapardım hep oturarak dilerdim yerleri ev kokuyordu bana ha bire temizlikle uğraşmaktan kafayı yemiştim 🤣o işe yaradı çok şükür
Acemianneee08 turefb magnezyumu uyumadan önce için hiç yoktan 5-6 ya kadar rahat uyursunuz ben öyle yapıyorum yoksa uyutmuyor
linsmea turefb canım magnezyum iyi gelebilir. Ben de öyleydim magnimore kullandım gece yatmadan 1 saat evvel çok iyi gelmişti
bebekveannesiii turefb yaaa şanslısın kız maşallah 😄 ben de 2.5 sene sonra tüp bebek yada aşılama dedikleri ay kalmışım sen kaç yaşındasın 😊
turefb bebekveannesiii oda yapamadım çünkü kendi evim değil, lojmanda kalıyoruz, memur eşim. Park yatak aldım, kıyafetleri falanı filanı aldım, bezi ıslak mendili gibi bakım şeyleri kaldı 🤗 Erkek benim bebiş🥰 sen yaptın mı, neler hazırladın bebişe 😁
Zeynep_60 turefb bizde 33+3. Haftalıktayız bende de nerdeyse 4 gündür böyle ağrılar var bacaklarımda sanki kemiklerime çivi çakıyorlar gibi hiç uyuyamıyorum 😒😢
bebekveannesiii turefb benim de aslında ev kira ama mobilya mağazamız var bı takım çocuk odası getiricez 😄 kıyafetleri de biraz kendim aldım biraz ablamın oğlundan kalanları getirdim o şekilde tamamladık bı tek bebek arabamiz ve bezleri bakım malzemeleri kaldı onları da yakında alırız inşallah bu arada benimki de erkek 🥰
turefb bebekveannesiii ooh o güzelmiş bak mobilya mağazası😁 Allah hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin yavruşlarımızı🥰
Naneliayran esmir benim de kız, geceleri dizlerim çekiliyor çok ,ne tarafa uyusam o tarafa kramp giriyor. Ne yarın doktor randevum var bakalım 🤔