bebekveannesiii Fatmaugurdoku çorapla uyumak aslında çok tehlikeliymiş doktorlar öyle söylüyor yani beyin hücrelerini öldürüyormuş hele de şisiyosanız bence daha tehlikeli kangren bile olabilir Allah korusun mesela benim ayaklar balon gibi geziyorum o yüzden ben giymem🤷 @turefb
Fatmaugurdoku bebekveannesiii fazla sıkmayan pamuk coraplardan giyilebilir bence evet sıkıntılı biraz ben hayatta çorapla uyuyan bı insan değilim ama bir tek çözümü onda buldum
ZenKen turefb covid +gebelik sanıyorum bende buna sebep oldu. Bazen kolda da o huzursuzluğu yaşıyorum, sıfır uyku maalesef. Magnezyum çare olmadı bende, fikri olan varsa ihtiyacım var 🌸
ZenKen turefb olabilir elbette çok ağır geçirdim hala etkileri devam ediyor 3 ay oldu, rabbim kimseye yaşatmasın.
turefb bebekveannesiii zaman yaklaştıkça hem bi korku aldı beni nasıl doğurucam diye 😅 hem de heyecanlanıyorum artık kucağıma alacağım diye🥰
bebekveannesiii Fatmaugurdoku ay valla sorun bende galiba o kadar şisiyorum ki tuzlu da yememeye dikkat ediyorum ama çoraplarım o kadar sıkıyo ki ben de hayatta yün çorap giyemem hep pamuklu giyiyorum
Fatmaugurdoku bebekveannesiii bende ilk oğlumda baya sisiyordum fazla ayakta durmaya çalışın bol bol yürüyüş yapın kan akışınız fazla olsun ayaklarınıza da yastık koyun yukarda kalsın bende çok sisiyordum ilk gebeligimde ama ikinci de öyle olmadı hep hareket halindedim hiç yerimde durmuyodum oğlum hiperaktif onun peşinde koşmaktan iyi oldu fazla kilo almadan çabuk ve hızlı doğum yaptım 🤣
bebekveannesiii Fatmaugurdoku oğlunun olması ise yaramış 😄 benim gidecek yerim yokki anca evin içinde odadan odaya gidebiliyorum arada sırada marketlere bakıyorum o kadar sanırım bunlarda yeterli gelmiyor
bebekveannesiii turefb hızlıca geçsin istiyorum valla acaba annelik nasıl bişey çok merak ediyorum senin ilk bebişmi