Sumiire Minik_anne0 dediğiniz gibi diyetle falan cok gğzel destek oluyo ilacla nasıl düşüremiyolar dozunu ona göre ayarlıyolar sanırım benim 6nın üstündeydi suan 50ml kullanıyorum sabit gidiyo
Oz4 Ezelunal1818 nasıl başlangıç kolonda kalabildin :( ben evlendikten sonra çok kilo aldım tam diyete başladım hamile olduğumu öğrendim. 1.63 boyum 78 ile hamile kaldım ilk ay 75 e düştüm şuan 29 haftadayiz 82 kiloyum :( doktorum her muayeneye gittiğimde neden kilo aldın diye soruyor. Çalışıyorum sürekli hareket halindeyim yediklerime de dikkat ediyorum ama yine de her gün kilo alıyorum nasıl oluyor anlamadım.
Ezelunal1818 Oz4 bilmiyorumki benimde boy 173. Şuan 89 um . İlk zamanlar bulantım çok oldu şuan iştahım yine çok açık değil ve dikkat ediyorum yediklerme.birde ikinci hamileliğim onun etkisi mi acaba bilmiyorumki😂ama bu durumdan çok mutluyum😂
Oz4 Ezelunal1818 valla sizi tebrik ediyorum maşallah 👏👏 bende umarım böyle kalırım da daha fazla almam en azindan
gamzecee Kardelen94 ben benim tüp bebek yaptırmam gerekiyordu iki yıldır al ver al ver en son nisanda gidince doktor şak diye zayıflaman lazım dedi ne kadar zayıflık o kadar yumurta dedi sonra 74 kilo idim boyum kısa 1.57 transfere son iki ay kala diyetisyene gittim 68 transferim olmuştu şimdi 22 haftamdayım bayadır tartılmıyorum ama 3 kilo almışımdır dikkat etmeye çalışıyorum ama iki gündür tatlı ve ekmek krizlerim var inşallah sağlıkla şu süreci tamamlarız
Vanilyasekeri34 Ben hamilelik öncesi 18 kg verdim, 74 e düştüm ama şuan 27 haftalık hamileyim 82 ye çıktım. 90 kiloya çıkacağım bu gidişle. Nasıl vericem tekrardan bilmiyorum bebekle diyet ve spor çok zor olacak .
startown Kardelen94 hamileyim diye coşarsan alırsın 😂ama zaten mide bulantıları bırakmazsa verirsin bile.Ben 7kilo verdim, 8.ayda 2 9. Ayda 5 kilo aldım ama gerçekten yemekten değil resmen haftada 1kilo aldım hatta son 1kiloyuda 2günde aldım😂.doktorum sürekli alma diyordu.Doğumdan sonra 15günde 12kg verdim.İnşallah şu emzirme döneminde daha da veririm.Hiç kasma kendini verirsin inşallah.🥰
Sumiire Minik_anne0 mutlaka takip edin değerlerinizi her gittiğinizde kan verin doktor istemezse siz isteyin
Pelinakcn 90 kg ile hamile kaldım 12 haftalık olduk 93 tüm en son. Boyum 1.80 aşırı durmuyor kilom ama iştahım çok maşallah mide bulantısı falan yaşamadım, çok kilo alıp verememekten korkuyorum. Eşim sağ olsun kilo alsan da verirsin nolucak diyor 🙏🏻
Sevdanur522 Kardelen94 nen 80 kilo ile hamilr kaldim su an 3 ayim var doguma 92 kiloyum nasil olur verirmiyim hic bilmiyorum ama asla bogazimi kesemiyorum yok ben boyle istah boyle yeme istegi gormedim kendime bazen hakim olamiyorum hele ki disarda yemek yiyosak insanlar bakiyo yani artik esimde bu konuda biraz rahatsiz 😂